MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

La campanya encampadana passa pel Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Les dues llistes que concorren a Encamp centren el programa en el Pas de la Casa. Mentre Units per al Progrés diu que ha invertit 12 milions, Avancem assegura que el poble deixa molt a desitjar. Totes dues tenen les seves idees de futur.

El candidat del Pas de la Casa Christian Regalo parla de la poca idoneïtat del mobiliari a la plaça Sant Miquel que amb el temps s’ha rovellat ja que és de metall. Creu que no s’ha invertit prou al poble i afegeix que si el nou mandat depèn d’Avancem tindran presència permanent sobre el terreny i encetaran un procés participatiu per consultar els habitants del poble com volen embellir-lo. També prometen equipaments que fa temps que reclamen.

"Camp de petanca cobert, competitiu. Millora de les instal·lacions del centre esportiu i sociocultural, un local per a la comissió de festes del Pas de la Casa i, sobretot, on actualment hi tenim la parada de bus fer-hi una estació de busos més gran i amb calefacció". 

Christian Regalo, candidat Avancem 

UP+DA+I diu que ha invertit uns 11 milions d’euros en els últims quatre anys al Pas de la Casa, on ha creat la taula d’oci nocturn i el consell econòmic i social com a espais de diàleg. En un proper mandat vol unificar serveis en un edifici que podria ser on hi ha Tràmits o a l’oficina de Turisme.

"Un punt centralitzat de tots els serveis al Pas de la Casa, com són els tràmits al comú, govern, Sercensa, la Poste, correus i Andorra Telecom perquè la ciutadania tingui aquest espai per fer els tràmits d'una manera més senzilla".

Edith Quirós, candidata de UP+DA+I

Des de la candidatura diuen que si els electors els donen confiança, el proper mandat hi haurà una conselleria per ser encara més a prop del ciutadà.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Sergi Linares

Parròquies