MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Cuidar la parròquia, punt d'unió entre les dues candidatures d'Encamp

www.andorradifusio.ad

L’embelliment de la parròquia i la seguretat viària són els destacats a Encamp i amb uns clars protagonistes, els coberts de les escombraries.

La candidatura d’Avancem creu que cal fer parades de bus cobertes sobretot per a l’hivern on esperar a la intempèrie és incòmode. Els socialdemòcrates volen millorar la seguretat viària i per això prometen més passos de zebra, amples i il·luminats així com posar més ressalts i eliminar obstacles que dificulten a l’hora de creuar, com els llocs destinats a la brossa. 

"Va bé que hi hagi casetes d'escombraries, però justament el pas de vianants darrere de la caseta dificulta la visibilitat per al conductor i el vianant, llavors crea inseguretats."
Sergi Morales, Candidat Avancem

Avancem ha parlat dels coberts dels contenidors per qüestions de seguretat, però Units per al Progrés+Demòcrates+ Independents perquè és la nova manera de contribuir a l'embelliment de la parròquia.

En aquest mandat Units per al Progrés, Demòcrates i Independents ha començat a eliminar els dipòsits soterrats de triatge que no aguanten ve la climatologia del país i sovint deixen la brossa a l’aire. S’ha canviat per recintes embellits, alguns amb animacions. Amb la idea de seguir millorant la parròquia la candidatura promet  dedicar més temps a la neteja d’altres zones fora del centre. 

"Estem fent servir aigua freàtica i això va molt bé perquè no utilitzem aigua de boca. Ens comprometem a netejar altres punts de la parròquia que potser cal netejar més."
Andreu Riba, Candidat UP+DA+I

La idea és guanyar en  embelliment i seguir sent un referent  en el catàleg de viles florides.

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Ricard Tenza

Parròquies