MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

La cultura centra l'onzè dia de campanya a Encamp

www.andorradifusio.ad

A Encamp PS+I proposa un festival de dansa i arts escèniques mentre Units per al Progrés, Demòcrates i Independents aposta per donar un nou impuls al festival de titelles. 

El ball de l'ossa és un dels focus d'atenció de la candidatura d'Avancem per al proper mandat. Marta Pujol vol dotar amb més recursos la comissió de festes i que Encamp sigui amfitriona entre altres territoris que celebren la festa quan fa un any de la declaració de patrimoni immaterial per la Unesco. Més enllà la número 1 parla de crear esdeveniments amb poder de convocatòria. 

"Propostes que ens aportin un turisme interessat per la cultura, de qualitat, com un festival de teatre amb models, per exemple, de Tàrrega o Avinyó o per potenciar la dansa".

Marta Pujol, número 1 Avancem  

En un altre capítol, Avancem també parla de millorar infraestructures com la sala de la Valireta.

Mentrestant a Casa Cristo la candidatura encapçalada per Units per al Progrés ha parlat d'una aposta transversal de cultura en què les associacions i entitats tinguin presència en esdeveniments de tot tipus, fins i tot esportius, i donar més impuls a cites consolidades com el festival de titelles. 

"El que volem és anar més enllà de la programació i afavorir que hi pugui haver un premi, que els professionals hi tinguin un lloc de trobada i estada on puguin trobar tallers per formar-se".

Joan Sans, candidat UP+DA+I 

El candidat Joan Sans vol reforçar el coneixement de la parròquia i els entorns amb els orris, el romànic i tradicions com el ball de l'ossa amb recursos pedagògics per als escolars. 

Per conèixer més detalls del programa d'Units per al Progrés Demòcrates i Independents aquest dimecres a la nit hi ha reunió de poble a la Valireta a partir de dos quarts de deu. 

Informa: Rosa Alberch 

Imatges: Ricard Tenza

Parròquies