MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Un educador social i un local de lleure al Pas de la Casa, últimes propotstes a Encamp

www.andorradifusio.ad

A Encamp, Avancem ha parlat de la importància del Punt Juvenil. La formació encapçalada per Units per al Progrés, de nous equipaments per a joves i infants al Pas de la Casa.

Clàudia Cunill ha mostrat la voluntat que el Punt d'Informació Juvenil sigui la porta d'entrada als dubtes que es plantegen avui dia als joves en àmbits com la feina i l'habitatge i per això volen crear la figura de l'educador de carrer per tenir una referència. 

"Des d'Avancem portem una proposta d'habitatge pel jovent junt amb la gent gran, la figura de l'educador social que els pugui ajudar en el seu camí sigui professional, esportiu...que el puguis contactar per no sé com fer això o gestionar-ho".

Clàudia Cunill, candidata Avancem 

Els socialdemòcrates volen oferir espais de participació per complir les seves necessitats, promocionar l'esport entre els joves per crear base i premiar els millors estudiants de la parròquia perquè vegin valorat l'esforç. 

Units per al Progrés, Demòcrates i Independents porta al programa la remodelació de la part baixa de l'avinguda d'Encamp gràcies a l'acord de la nova concessió amb Saetde, que seguirà l'estètica del carrer Sant Jordi. D'altra banda es vol equipar el poble amb un espai per a infants i joves a l'antiga escola bressol. 

"Es traslladarà l'espai jove, una part de zona infantil coberta, com podeu veure la climatologia al Pas és força dura. Així que el que volem és un que hi hagi un centre tothom trobi un centre on tothom tingui el punt de trobada al Pas de la Casa".

Laura Mas, número 1 UP+DA+I 

Una vegada remodelada l'escola bressol, el parc infantil que hi ha a l'altra banda de vorera es convertirà en un skate park, un altre equipament molt demanat al poble. 

Darrer dia de campanya i les candidatures esgoten les últimes hores al carrer per fer passa el seu missatge i diumenge els 4.440 electors amb dret a vot a Encamp diguin la seva a les urnes. 

Informa: Rosa Alberch 

Imatges: Sergi Linares 

 

Parròquies