MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

L'embelliment de la parròquia i les millores a Prada de Moles centren la jornada a Encamp

www.andorradifusio.ad

A Encamp, Units per al Progrés diu que l'actual comú ja té llestes les marquesines per millorar les parades de bus a Encamp i que, si reediten el mandat, continuaran amb l'embelliment de la parròquia. La candidatura d'Avancem està disposada a posar fi al problema del cautxú a Prada de Moles i impulsar l'esport al Pas de la Casa. 

La número 1 d'Units per al Progrés, Demòcrates i Independents explica que volen continuar embellint les avingudes Joan Martí i François Mitterrand. Prometen que si tornen a guanyar prioritzaran el tram de la rotonda de Prat de Genil cap avall i que també s'embelliran voravies. A més, volen treure partit de l'adornament de les parades de bus. 

"Com a novetat el canvi de totes les marquesines de les parades d'autobusos, amb uns tòtems interactius on hi haurà la programació cultural del comú."

Laura Mas, número 1 d'UP+DA+I

Les obres volen que estiguin planificades i es faran en dues fases. Aquí també tenen previst arreglar la plaça dels Arínsols per guanyar funcionalitat en esdeveniments que acull la parròquia, com ara l'Spartan Race.  

Aquest vespre de dimarts a les vuit, la Valireta acull la reunió dels socialdemòcrates d'Avancem. Allà podran explicar el programa als assistents. Mentrestant, aquest matí de dimarts s'han desplaçat a Prada de Moles. 

La candidata Gisela Escolà ha dit que si depèn d'ells treballaran perquè el VPC es quedi a Encamp. Per aquest motiu, aposten per cobrir les graderies i adequar la xarxa perquè les pilotes no acabin al riu, fer un local per al tercer temps i trobades amb la premsa. D'altra banda, es comprometen, a més, a buscar una solució per als dipòsits de cautxú que s'arrosseguen amb la treta de neu que es deixa a l'aparcament. 

"Aquesta problemàtica i amb el medi ambient Algun abocador o a algun lloc on es pugui tirar perquè després quan plou s'arrossega tot cap al riu. És una cosa que molta gent no sap però nosaltres que passem hores aquí i ho hem vist."

Gisela Escolà, candidata d'Avancem

Una altra prioritat serà equipar el gimnàs del Pas de la Casa i posar mitjans perquè més federacions vinguin a fer estades al poble. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza

Parròquies