MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

A Encamp l'habitatge i la confiança centren les últimes hores de campanya

www.andorradifusio.ad

Els 4.440 electors cridats a les urnes a Encamp hauran de decidir si donar quatre anys més de confiança a Laura Mas i la seva candidatura o la proposta de canvi que encapçala Marta Pujol. Les dues formacions s'han acomiadat de la campanya davant el comú per al que esperen treballar els propers 4 anys. 

Avancem ha portat les ganes de canvi al seu programa, unes ganes de canvi que esperen que tinguin els electors aquest diumenge. Una part de la candidatura ha volgut cristal·litzar els últims compassos de la campanya a les portes de la casa comuna per escenificar una nova era com apunta la número 1, Marta Pujol. 

"Més sostenible pel que fa al medi ambient, social i econòmicament per la parròquia i esperem que aquest canvi sigui possible i que l vot decisiu per la candidatura es faci realitat". 

Marta Pujol, número 1 Avancem 

Pujol ha dir que fan un bon balanç de la campanya on ha destacat la cohesió de l'equip i ha volgut incentivar el vot, sigui als col·legis o a la Batllia on es pot anar fins dissabte. 

Els catorze candidats de la candidatura d'Units per al Progrés, Demòcrates i Independents s'han reunit davant del comú que esperen conquerir en aquestes eleccions amb un programa amb dotze accions per posar en marxa el 2024 començant a fer una partida i una oficina dedicada a l'habitatge. 

"Al pressupost hi haurà una partida exclusiva per l'habitatge, fent un punt d'informació, assessorament i l'inventari d'immobles, l'aparcament de terra llarga amb 142 places d'aparcament i la bonificació per les noves residències amb places".

Laura Mas, número 1 UP+DA+I 

Planificar l'embelliment del Pas de la Casa i la creació de la conselleria, iniciar la prova pilot de recollida intel·ligent de brossa, el consell jove i la cita prèvia a tràmits pensant en la gent gran completen la llista. 

En vuit anys la parròquia ha guanyat quasi un miler de votants però les xifres de participació no han deixat de baixar. El 2019 es va situar al 62%, el 2015 va baixar quasi quatre punts. S'haurà de veure què passa aquest diumenge on estan cridats a les urnes 4.440 encampadans amb seus per votar al Pas de la Casa i Encamp segons la residència.

Informa: Rosa Alberch 

Imatges: Sergi Linares

 

Parròquies