MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Els eslògans 'Ganes de canvi' i 'Fem parròquia' es disputen Encamp

www.andorradifusio.ad

A Encamp es presenten dues formacions que a l'abril van quedar separades per 400 vots. En el primer dia de campanya, en l'enganxada de cartells a la plaça dels Arínsols, s'ha parlat de les primeres intencions. 

La candidatura d'Avancem, PS i Independents enceta la campanya amb 'Ganes de canvi', com diu el seu eslògan. El seu programa comença a explicar-se des de la proximitat i la participació ciutadana i amb la transparència que han trobat a faltar en temes com la concessió de SAETDE . Saben que és el torn dels comuns en l'habitatge per intentar que es bonifiqui el que col·labora i que es gravi el que només en vol treure rendiment. 

"Si té un preu més elevat hauran de tributar més i, per exemple, l'impost de rendiments arrendataris el recapta el comú. I en canvi, aquells que més s'ajusten als índex de referència o estan per sota hi ha d'haver-hi bonificacions."

Marta Pujol, número 1 AVANCEM

D'altra banda, l'onada Demòcrata ha arribat per donar suport a la candidatura de Laura Mas i Xavier Fernàndez, d'Units per al Progrés, Demòcrates i Independents. Fer parròquia és la màxima que tenen per aquests comicis. Volen estar al costat dels ciutadans i les seves necessitats, com el casal d'avis que s'haurà de fer.  

"Un programa transformador pel que fa l'espai urbà, millorar les instal·lacions del comú per als ciutadans i consolidar la parròquia com a destinació de turisme familiar i esportiu."

Laura Mas, número 1 UP+DA+I 

Abans de començar els actes de campanya ha recordat que l'allargament de la concessió de SAETDE es va aprovar per unanimitat i se'n van fer dues exposicions públiques. 

En els últims comicis, als generals, només sis punts van separar les dues candidatures. Ara comencen quinze dies de campanya per desplegar les propostes i el dia 17 serà moment de votar a les urnes

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Sergi Linares 

Parròquies