MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Habitatge i les millores en l'esport, factors importants a Encamp

www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge es tanca la primera setmana de campanya a Encamp. Avancem opta per parlar d’una candidatura que lluitarà per l’habitatge. Units per al Progrés, Demòcrates i Independents posen de manifest millores en l’esport com ara la cobertura de Prada de Moles.

La candidatura que encapçala Units per al Progrés vol continuar millorant instal·lacions després de la renovació parcial del centre esportiu d’Encamp. Si la ciutadania els fa confiança, els propers quatre anys es millorarà la planta baixa, el centre del Pas de la Casa i Prada de Moles. 

"Encara hem d'adequar de nou les instal·lacions. Tapar la graderia perquè tenim uns hiverns molt durs, primaveres o tardors també amb pluges i llavors hem de cobrir aquestes graderies i atendre les necessitats que té el públic tant del futbol com del rugbi."

Xavier Fernández / Número 2 UP+DA+I

Xavier Fernández diu que, sent un referent en estades esportives i turisme d’aquest sector, és el moment de pensar en una gala per guardonar els esportistes i entitats que millor representen la parròquia. 

Avancem continua la campanya i ho fa parlant de les persones que formen la candidatura, amb gent de totes les edats i formacions per dir a l’elector que treballaran per al conjunt dels encampadans. En aquest sentit, volen treballar per garantir els seus drets, l’habitatge per davant de tot, amb un model centrat en el preu i col·laborant amb l’administració general. 

"De fet, serà un pacte que implicarà totes les administracions, tant l'administració general com la comunal. Pensem que amb això ens hi hem d'implicar tots plegats per tirar-ho endavant."

Marta Pujol, número 1 d'Avancem 

Pujol també destaca la necessitat de tenir un model d’urbanisme sostenible que estigui en equilibri amb la natura i respecti la muntanya. 

A partir d’aquest diumenge les candidatures entraran a la segona setmana de campanya en què Units per al Progrés farà reunió de poble dilluns al Pas de la Casa i dimecres a la Valireta d’Encamp. Dimarts aquest espai serà per a la reunió d’Avancem

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Parròquies