MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Oficina d'habitatge i bonificació del 90% per construir una residència

www.andorradifusio.ad

Els socialdemòcrates a Encamp no creuen en el cessió de terreny comunal. Han parlat d'habitatge mentre Units per al Progrés promet que el casal serà un dels grans projectes que va aturar la pandèmia. 

A Avancem estan disposats a obrir una oficina d'atenció ciutadana des d'on treballar per complir l'encomana de la llei l'habitatge. 

"A partir de l'índex de preus de referència que s'haurà de crear perquè les esmenes de la llei de l'habitatge ho preveuen en el pla integral d'habitatge, també el registre de la propietat".

Marta Pujol, número 1 AVANCEM  

D'altra banda, Pujol diu que la candidatura socialdemòcrata no és partidària de cessió de terreny per part dels comuns. Al revés volen construir des de les arques del comú per gestionar la seva disponibilitat ja sigui per una necessitat de lloguer a baix preu, pels joves o la gent gran.

Precisament per a les empreses que pensin a fer una residència privada a Encamp, Laura Mas ha anunciat una gran bonificació en els drets de construcció sempre que hi hagi places per als padrins de la parròquia. 

"Que hi hagi una residència privada i amb places concertades a la parròquia. Per poder optar a la bonificació s'haurà de signar un conveni amb el comú d'Encamp garantint places per als encampadans".

Laura Mas, número 1 UP+DA+I 

Dos anys de pandèmia van frenar un dels projectes que serà cabdal en els propers quatre anys si Units per al Progrés, Demòcrates i Independents reedita el mandat, el casal de la gent gran. L'actual comú ha presentat la idea als usuaris i ha recollit les necessitats i les preferències. 1.600 metres quadrats que permetran ampliar les activitats. Quedarà per veure si la gestió serà del comú o s'externalitzarà. 

Les accions per a l'embelliment i la gent gran i l'habitatge son dos temes recurrents que de ben segur les dues caps de llista podran intercanviar aquest dimecres al debat d'Encamp a RTVA.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Sergi Linares

Parròquies