MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Propostes a Encamp sobre l'estil de gestió i el paper dels joves

www.andorradifusio.ad

A l'equador dels actes de campanya a Encamp Units per al Progrés ha parlat d'un Consell de joves amb pressupost mentre els socialdemòcrates reiteren que s'ha de canviar l'estil de gestió al comú. 

A partir de l'experiència del Consell dels infants la candidatura d'Units per al Progrés, Demòcrates i Independents projecta un Consell jove per als propers quatre anys. El número 2, Xavier Fernández, ha dit que d'aquesta manera es busca la seva implicació en la política. 

"Les seves preocupacions són diferents a les dels infants. És una manera de fer-los partícips de la vida de la parròquia, del funcionament de la parròquia i, a partir d'aquí, fer-los participar d'una altra manera en la vida adulta en aquest món de la política comunal o nacional".

Xavier Fernández, número 2 UP+DA+I

En el capítol de l'habitatge es volen estudiar ajudes per a l'emancipació. Seguint el programa 'Aquí t'escoltem', es complementarà amb més xerrades i activitats per ser al seu costat fent atenció a la salut mental.

D'una banda polítiques de joventut i de l'altra el tipus de gestió que es vol fer, una vegada més es parla de transparència. 

La número 1 d'Avancem, Marta Pujol, s'ha referit al debat d'Andorra Televisió de dimecres per reiterar la manca de transparència i la idea que ha faltat temps per examinar la documentació sobre la concessió de SAETDE.

"Que els consellers de l'oposició, per exemple, la poguéssim examinar i decidir amb més temps i tampoc no s'ha comunicat amb prou temps a la població. Les reunions de poble es van fer amb molt poc marge de temps, abans d'aprovar-ho el comú". 

Marta Pujol, número 1 Avancem 

La participació és fonamental per als socialdemòcrates, que defensen el vot dels residents a les comunals i prometen processos participatius oberts a tots els ciutadans, diuen, sense distinció.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Sergi Linares

 

Parròquies