MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Propostes per limitar l'alçada dels edificis i per ampliar el nombre d'aparcaments a Encamp

www.andorradifusio.ad

A Encamp, els socialdemòcrates volen revisar el pla urbanístic per evitar els edificis de gran alçada. De la seva banda la formació encapçalada per Units per al Progrés promet nous aparcament al poble.

En aquest mandat l’equip d’UP+DA ha fet quatre aparcaments entre les Bons, el Balcó del Solà, el Parc de l’Ossa i el del Tresà, que han visitat aquest dimecres. Si reediten el mandat, faran més places: 142 de titularitat pública a Comallarga i la resta de privats, amb qui volen negociar.

"Una a zona cèntrica i un a la zona sud d'Encamp. Estem parlant amb privats que desenvoluparien els aparcaments allà. Un seria descobert i l'altre cobert. Amb aquests aparcaments tindríem 650 noves places".

Xavier Fernández, número 2 UP+DA+I

L’UClic ha fet 17.000 viatges i es continuarà donant servei en un proper mandat si entren al comú.

Segons un estudi del departament d’Estadística la població continuarà creixent fins al 2035, així que cal preveure serveis i equipaments per a la població, però en un mandat en què es revisarà el POUP també es parla de com ordenar el creixement de la parròquia.

La candidatura d’Avancem creu que Demòcrates és responsable dels edificis de gran alçada que s’estan fent al país com alguns dels que s’han projectat a Encamp, on la norma fixa un màxim de 10 plantes.

"Ha d'intentar evitar fer edificis d'alçades desmesurades, com s'estan fent altres parròquies del país. Convençuts que és degut a la mala acció o desconeixement o deixadesa per part de DA".

José Luís Agudo, número 2 Avancem

Els socialdemòcrates diuen que estudiaran els plans d’urbanisme per capgirar, si cal, la situació. Alhora creuen que es pot negociar la cessió dels que construeixen per permetre la cessió de pisos per a ús social en lloc de fer una cessió econòmica.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Sergi Linares

Parròquies