MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Turisme tot l'any i una parròquia, la d'Encamp, favorable als gossos

www.andorradifusio.ad

Encamp és una parròquia on s’ha treballat molt per tenir turisme tot l’any. Aquest és la línia que vol seguir la candidatura d’Units per al Progrés, Demòcrates i Independents. Això sí, hi ha un tema que és important per a Avancem, i és que la parròquia ha de ser amiga dels gossos.

Aquest dilluns a Encamp es parla de com incentivar el turisme els 365 dies de l’any i també d’una de les prohibicions més polèmiques de la parròquia.

La candidatura socialdemòcrata Avancem critica la prohibició de passejar amb els gossos pel passeig de Mojácar i l’Alguer. La candidata Gisela Escolà recrimina que la mesura presa per la Covid-19 ja no té sentit i més quan al camp de passeig a les Bons s’hi accedeix.

"Haurien de poder passejar tranquil·lament amb les seves mascotes. Això sí, sempre sota la responsabilitat dels seus propietaris. Nosaltres al final volem vetllar per un model de convivència que es basi en el respecte entre persones i els animals de companyia."

Gisela Escolà Candidata Avancem 

Demanen una parròquia on poder conviure amb les mascotes, equipaments amb agility i que es col·labori en les associacions per controlar la colònia de gats. 

L’equip d’UP+DA+I al comú ha creat nova pàgina web, promocionant circuits de BTT a Encamp i al Pas de la Casa i propugnant un turisme familiar amb l’ajuda de l’oferta de Grandavlira. L’aposta per desestacionalitzar els propers quatre anys passa per senyalitzar nous circuits de muntanya, impulsar el turisme cultural i associatiu per a les empreses de la parròquia. 

"Per nosaltres des del punt de vista de dinamització, com hem fet amb el projecte de l'Enfira't, poder donar visibilitat i acompanyar els comerços i negocis amb les píndoles formatives, l'avançament tecnològic, etc. I que nosaltres des del comú els podem donar suport amb què necessitin."

Nino Marot Candidat UP+DA+I

També vol aconseguir la distinció del circ de Pessons com a parc natural i crear noves cites comercials a la tardor. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Parròquies