MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

UP+DA+I omple la Valireta i Avancem parla amb els joves

www.andorradifusio.ad

En la recta final de la campanya, les formacions que concorren a Encamp fan les últimes trobades. Aquesta tarda ha estat el torn d'escoltar els joves. Ahir la formació de Laura Mas omplia la sala de la Valireta

Units per al Progrés, Demòcrates i Independents va omplir de gom a gom la sala de la Valireta en una reunió de poble on el cònsol menor va destacar els quatre anys de treball al costat de Laura Mas, que ara vol reeditar el càrrec amb un nou equip, amb els quals va explicar que culminaran el treball encetat per fer parròquia en tres eixos. 

"Tres eixos molt importants com son la transformació urbana, la millora de tots els serveis i les activitats pel benestar dels ciutadans i consolidar la parròquia com a destinació esportiva i familiar. Són tres eixos en els que hem treballat i cal seguir treballant".

Laura Mas, número 1 UP+DA+I.

A l'acte d'aquest dimecres, on van explicar el gros de propostes per a Encamp i el Pas de la Casa, van rebre el suport del cap de Govern i del síndic general, que és encampadà

Mentrestant, aquesta tarda de dijous, candidats d'Units per al Progrés, Demòcrates i Independents, i també d'Avancem, s'han traslladat al Punt d'Informació Juvenil per parlar de polítiques de joventut. 

És on Clàudia Cunill ha mostrat la voluntat que el Punt d'Informació Juvenil sigui la porta d'entrada als dubtes que se'ls planteja avui dia als joves en àmbits com la feina i l'habitatge i per això volen crear la figura de l'educador de carrer per tenir una referència. 

"Des d'Avancem portem una proposta d'habitatge pel jovent junt amb la gent gran, la figura de l'educador social que els pugui ajudar en el seu camí sigui professional, esportiu...que el puguis contactar per no sé com fer això o gestionar-ho".

Clàudia Cunill, candidata Avancem.

Els socialdemòcrates també volen oferir espais de participació per complir les seves necessitats, promocionar l'esport entre els joves per crear base i premiar els millors estudiants de la parròquia perquè vegin valorat l'esforç. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Parròquies