MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 25º

El Temps Darrera previsió

Units pel Progrés no arriba a l'1% dels vots però vol seguir en actiu

www.andorradifusio.ad

Units pel Progrés d'Andorra no ha arribat a l'1% dels vots i, per tant, no entra al Consell General. Alfons Clavera, cap de llista, ha afirmat que tenen la intenció de seguir presents en l'àmbit polític.

Units pel Progrés d'Andorra encara amb una certa decepció el seu resultat. És a dir, el fet que no hagin entrat al Consell General. Asseguren que no han tingut prou temps per donar a conèixer el seu missatge.

Membres de la candidatura, afiliats i familiars s'han reunit en un restaurant d'Escaldes-Engordany per seguir per Ràdio i Televisió d'Andorra com es desenvolupava la nit electoral.

Des dels primers resultats ha quedat clar que difícilment assolirien l'entrada al parlament. Malgrat tot, Alfons Clavera ha volgut destacar que tenen la intenció de seguir presents en l'àmbit polític.

Volen que les propostes que han donat a conèixer durant la campanya electoral puguin influir en el debat polític i ser adoptades per altres forces.

També ha ressaltat que Andorra Sobirana i Progressistes SDP no tindran electes i que això consolida el bipartidisme de Demòcrates i el Partit Socialdemòcrata en l'àmbit polític.

Inforrma: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra