MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 18º

El Temps Darrera previsió

Línia Directa

Línia Directa: Ordino

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.

Entrevista a Josep Àngel Mortés

Entrevista a Josep Àngel Mortés

Rebem el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés. Entre d'altres temes tractem l'entrada de SAETDE en l'accionariat de SECNOA i el concurs públic que s'ha de fer per l'encaix d'aquest capital per Arcalís. S´ha parlat d´una proposta encara no ferma de poder fer-se amb l´ús i servei del Centre de Congressos d´Ordino. A banda, també conversem sobre la llei de competències i transferències, sobre els visitants d'aquest estiu a la Vall de Sorteny, les millores futures al CEO i l'adequació de dependències municipals a les velles escoles.

Entrevista a Gemma Riba

Entrevista a Gemma Riba

L´assumpte del plec de bases per entrar a l´accionariat de SECNOA ha centrat bona part de la conversa amb la cònsol menor d'Ordino, Gemma Riba. Riba ha confirmat que fins ara, quatre empreses s´han interessat per les condicions per accedir al concurs, sense voler avançar el nom de cap d´elles. La cònsol menor també ha reconegut que s´està pendent de trobar una solució per poder fer viable el Centre de Congressos ordinenc, i que també s´està elaborant un pla de treball per millorar i ampliar el Centre Esportiu. Pel que fa a l'adequació de les obres de noves sales a les escoles velles, tot va sobre el calendari previst i confia en que al 2019 les obres estiguin concloses.

Entrevista a Xavier Herver i Sandra Tudó

Entrevista a Xavier Herver i Sandra Tudó

Rebem el conseller de la majoria comunal d'Ordino Xavier Herver, i la consellera de la minoria liberal, Sandra Tudó. Amb ells hem repassat el treball conjunt a les comissions de comú i l´actualitat de la parròquia ordinenca.

Entrevista a Jordi Serracanta i Xavier Herver

Entrevista a Jordi Serracanta i Xavier Herver

Ens han visitat els consellers d´Ordino, Jordi Serracanta, titular de Turisme i Esports, i Xavier Herver, d´Administració, Comunicació, Dinamització i Comerç. Amb ells hem repassat l´activitat de les seves conselleries i aspectes generals del dia a dia a Ordino.

Entrevista a Josep Àngel Mortés

Entrevista a Josep Àngel Mortés

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha dit que l'acord amb SAETDE per ser l'accionista majoritari de SECNOA permetrà fer més inversions directes a la parròquia, a banda de millorar el domini esquiable i fer-lo més competitiu. El mandatari ordinenc creu que d'aquí a pocs anys Andorra podria ja tenir un forfet únic. Sobre allargar la temporada d'esquí a Arcalís en un futur diu que "esperem obrir a mitjans de novembre i tancar després que les altres estacions". Sobre l´Hotel Casamanya i el Centre de Congressos, Mortés creu que "s'està treballant perquè els pròxims mesos es puguin tancar acords d'ús". Així mateix, Mortés confia que aquest estiu, depenent del temps, sigui un bon estiu en nombre de visitants a la parròquia.