MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Resum de notícies de l'any

Resum de notícies de l'any

El 2020 ha estat l'any de la pandèmia, un any de traspàs quant al nombre de dies, però també pel que fa a les nostres vides i les estructures macrosocials mundials que sintetitzem en aquest programa especial.

ÚLTIM PROGRAMA

Resum de notícies de l'any 2020

L'any de la pandèmia - Resum de notícies de l'any 2020

L'any de la pandèmia - Resum de notícies de l'any 2020

El 2020 és un any que sens dubte quedarà en el record de tothom. Tot el sistema de salut ha estat posat a prova. Ha estat l'any de la pandèmia de la Covid-19. Mascaretes, gel hidroalcohòlic, confinament i emergència sanitària són conceptes que s'han tornat habituals durant aquest any i que ens han canviat la vida. El més dur, les víctimes que ha deixat enrere i les seqüeles morals i físiques en les persones que l'han patit de manera greu.

Resum de notícies de l'any 2020 de Ràdio Nacional

Resum de notícies de l'any 2020 de Ràdio Nacional

Acomiadem un any que ha deixat empremta en molts aspectes. A partir del 13 de març del 2020 tot canvia. La pandèmia de la Covid-19, el confinament i les conseqüències econòmiques i socials de l'aturada i dels rebrots marquen un 2020 que ens ha canviat la vida. Aquest és el resum de notícies de l'any elaborat per la redacció de Ràdio Nacional d'Andorra.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter