MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Resum de notícies de l'any

Resum de notícies de l'any

Aquest 2019 t’hem explicat tota l’actualitat de primera mà. 365 dies d’informació que sintetitzem en aquest programa especial. 

ÚLTIM PROGRAMA

Resum de notícies de l'any 2019

365/2019 - Resum de  notícies de l'any 2019

365/2019 - Resum de notícies de l'any 2019

El 2019 ha donat per molt. Aquest ha estat any electoral. Als comuns fa tot just uns dies i al Consell General a la primavera. Unes generals que deixen un Govern tricolor amb un pacte post electoral. També ens visitaven el copríncep francès i els ministres d'afers exteriors de la cimera iberoamericana, prèvia a la dels caps d'Estat i de Govern que ho faran el novembre del 2020. La natura també ha passat factura amb dues esllavissades que han afectat en major o menor mesura els accessos al país. I amb l'habitatge que continua sent un mal de cap. Tot plegat l'any en que Andorra ha estat per primer cop a la història seu d'unes finals de la Copa del Món d'esquí alpí.

Resum de notícies de l'any 2019 de Ràdio Nacional

Resum de notícies de l'any 2019 de Ràdio Nacional

El 2019 ha estat un any molt intens. Políticament hem viscut dues conteses electorals: les generals a l'abril, i les comunals, al desembre. Aquest any també ha destacat per les reivindicacions de la societat, que ha sortit al carrer en diverses ocasions per reclamar els seus drets: habitatge, pensions, sous dignes i l'avortament. Aquest 2019 s'han produït dues esllavissades greus, una del costat francès, a l'RN22, i l'altra a la CG1. També ha estat l'any de la primera visita del Copríncep Macron i de les primeres finals de la Copa del Món d'esquí alpí.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter

3.94.21.209