MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 15º

El Temps Darrera previsió

Rusquejant amb RNA

Rusquejant amb RNA

‘RUSQUEJANT’ és un programa de ràdio diferent, emocionant i sense tòpics avorrits.És una porta a converses reflexives del que passa al món. AL NOSTRE MÓN. Som joves REALS que explorem i analitzem des de la nostra perspectiva els temes que ens afecten directament.

La nostra manera de fer-ho és tocant diferents àmbits sense embuts ni censures i amb una alta dosi de sinceritat. Parlem de tecnologia, xarxes socials, medi ambient, política, art, cultura, salut mental, sexe... i de molt més. I no ens quedem a la superfície, sinó que anem al fons de les coses per entendre què està passant, desafiant la teva manera de pensar i fent-t’ho veure tot des de perspectives diferents.

I amb quin contingut? Explorem les últimes tendències que estan canviant el món. Discutim sobre temes delicats, donem consells i expliquem experiències reals i inspiradores. Compartim i recomanem la millor música.

Acompanya'ns cada mes per descobrir què significa ser JOVE avui dia. Tu també pots prendre la paraula!

Sintonitzem, prenem la paraula i el micro!

ÚLTIM PROGRAMA

Rusquejant amb RNA - novembre 2023

Rusquejant amb RNA - novembre 2023

Rusquejant amb RNA - novembre 2023

En aquest programa hem fet la nostra primera entrevista i ens ha acompanyat una figura molt rellevant del nostre país, el Raonador del Ciutadà, Marc Vila Amigó. També hem parlat de dos temes molt importants: la situació actual de l’habitatge a Andorra i la salut mental en la infància. Continuem parlant sobre els comportaments de la generació Z i acabem responent a les consultes emocionals dels nostres oients. 
 

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter