MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 29º

El Temps Darrera previsió

Talents

Talents: Primera temporada

Ràdio i Televisió d'Andorra i Andbank t'apropen les experiències de les persones que han aconseguit assolir els seus objectius a base de treballar el seu talent. Entrevistes que expliquen en primera persona que conjugar el talent i l'esforç és una bona fórmula per aconseguir els reptes més grans. 

Talents - Pedro Garcia Aguado

Talents - Pedro Garcia Aguado

“Talents” estrena de la mà de Pedro Garcia Aguado. El mediàtic motivador, autor de les conferències "Aprender a educar", ens explica com ajudar les famílies amb fills que poden patir problemes d'addiccions. També repassa la seva etapa com a jugador de waterpolo, on va passar de triomfar i guanyar-ho tot a caure en el món de les drogues.

Talents - Josep Baselga

Talents - Josep Baselga

Josep Baselga és una eminència en el camp de l'oncologia a nivell mundial. És el president i fundador de la Fundació Fero d'investigació oncològica, president de l'associació americana d'investigació contra el càncer i director mèdic de l'hospital Memorial Sloan Kettering de Nova York, considerat el número 1 en recerca i investigació oncològica. Ens explica els avenços en la diagnosi del càncer, que en un futur pròxim es podrà fer amb una análisi de sang sense necessitat de biòpsia, i dels tractaments, que podrien tenir un impacte menor gràcies a la immunoteràpia, una de les línies d'investigació obertes amb millors resultats. 

Talents - Purito Rodríguez

Talents - Purito Rodríguez

El ciclista professional català del Katusha Cycling Team Joaquim 'Purito' Rodríguez ha vingut a residir a Andorra en la plenitud de la seva carrera esportiva. A més, aporta un valor afegit al país que l'acull. I és que el ciclista organitza la "Purito Andorra Andbank", una prova cicloturista que aporta centenars d'aficionats d'aquesta disciplina al país. També ha dissenyat l'etapa la reina de la Vuelta España 2015.

Talents - Ginette de Matha

Talents - Ginette de Matha

Ginette de Matha és l'ambaixadora francesa al Principat d'Andorra des de l'1 de juny del 2014, quan va substituir a Zair Kédadouche en les seves funcions al capdavant de la diplomàcia francesa. És la novena persona en ocupar aquesta posició i la primera dona. De Matha ha passat per llocs tant importants i tant diferents com ara l'Àfrica, el Estats Units, la Haya, l'OCDE o fins i tot les Nacions Unides. Durant el seu temps al país ha viscut moments tant importants com la visita del Copríncep francès, François Hollande o del primer ministre Manuel Valls.

Talents - Carles Capdevila

Talents - Carles Capdevila

Carles Capdevila és un home que destaca per diverses facetes. És periodista i fundador del diari Ara, del qual en va ser el primer director. També ha estat el creador de nombrosos programes de ràdio i televisió relacionats amb l’humor i l’educació, la seva altra gran passió. Però també és un lluitador. El novembre de l’any passat deixava la direcció de l’Ara per enfrontar-se a un nou repte: el càncer.