MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 20º

El Temps Darrera previsió

Visita del copríncep francès François Hollande

Visita del copríncep francès François Hollande: Preparatius

El 12 i 13 de juny Andorra va rebre la visita de François Hollande. Com sempre en aquestes ocasions, Ràdio i Televisió d'Andorra va informar de tots els esdeveniments relacionats amb la visita i va connectar amb tots els moments de l'estada del copríncep francès.

En aquesta pàgina aniràs trobant notícies i reportatges sobre la visita, els seus preparatius i l'agenda prevista. I els programes especials de dijous 12 a la tarda i divendres 13 al matí amb tots els actes de la visita, que també es van poder seguir a través del Canal web d'Andorra Difusió, i els streamings d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra. Hem afegit aquesta línia de temps interactiva perquè puguis seguir punt per punt la visita de François Hollande. 

**RTVA ha rebut el premi Tristaina de periodisme per la cobertura de la visita del Copríncep francès durant la Nit Literària celebrada el 6 de novembre de 2014. 

 

 

El TEDAX-NRBQ verifica tot el recorregut d'Hollande

El TEDAX-NRBQ verifica tot el recorregut d'Hollande

El grup dels TEDAX-NRBQ de la policia registra qualsevol racó del recorregut del Copríncep. Amb l'ajuda dels grups d'intervenció, de muntanya, de protecció de personalitats i el caní, verifiquen que no hi hagi cap potencial amenaça.

Horaris de tancament de comerços i oficines durant la visita

Horaris de tancament de comerços i oficines durant la visita

Els horaris de tancament obligatori de comerços, oficines i indústries durant el pas de la comitiva que acompanyarà el Copríncep per totes les parròquies. Queden exempts de tancament bars, restaurants, hotels i estacions de servei. No és previst que les escoles tanquin.

Els dos coprínceps inauguraran el Consell General

Els dos coprínceps inauguraran el Consell General

El nou Consell General mai ha estat inaugurat formalment. Tots dos Coprínceps ho faran conjuntament amb motiu de la visita d’Hollande. Repassem com va anar la construcció del nou edifici. El projecte va començar el 1995 i el 2004 començaven els treballs. Parlem amb els exsíndics Josep Dallerès i Joan Gabriel.

3.235.191.87