MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 10º

El Temps Darrera previsió

Eleccions comunals 2023

Debats

Debat a ATV de la parròquia de Canillo

Debat a ATV de la parròquia de Canillo

Canillo ha tancat els debats de les eleccions comunals del 2023. El candidat de la llista de Demòcrates + Independents, Jordi Alcobé, ha pogut exposar les millores per a l'habitatge, la gestió de l'urbanisme i l'ampliació dels serveis per a procurar un millor envelliment per a la gent gran de la parròquia. També s'ha fet un esment al transport públic. En el bloc econòmic, s'ha constatat la necessitat de la desestacionalització del turisme. Altres qüestions que s'han tractat han estat el Palau de Gel, la gestió forestal, la Vall d'Incles i el relleu generacional en el sector primari. Finalment, Alcobé ha hagut de respondre als ciutadans tractant qüestions com els parquímetres, la il·luminació dels carrers o la higiene. El candidat també ha aprofitat els darrers minuts per a comentar la necessitat de potenciar els espais culturals a la parròquia.

Debat a ATV de la parròquia d'Escaldes-Engordany

Debat a ATV de la parròquia d'Escaldes-Engordany

El debat de la parròquia d'Escaldes-Engordany ha estat marcat per les torres del Clot d'Emprivat i les propostes per a millorar l'habitatge. En el bloc econòmic s'ha tractat la gestió de les finances comunals així com les millores per a la zona alta de la parròquia i algunes de les inversions, com l'aparcament de l'Obac. Finalment, donant resposta a les preguntes plantejades pels ciutadans s'ha parlat de joves i aparcaments.

Debat a ATV de la parròquia de Sant Julià de Lòria

Debat a ATV de la parròquia de Sant Julià de Lòria

En aquest cinquè debat de les eleccions comunals 2023 l'ha protagonitzat la parròquia de Sant Julià de Lòria. Josep Majoral, número 1 de la llista d'UL+DA+Acció+I ha mantingut un cara cara amb Antonio Miralles de Per Sant Julià i amb Cerni Cairat de Desperta Laurèdia. L'habitatge, l'aparcament, la cultura, el manteniment de les voreres o la residència universitària han estat alguns dels temes que han centrat el debat.

Debat a ATV de la parròquia de la Massana

Debat a ATV de la parròquia de la Massana

El debat de la parròquia de la Massana ha estat marcat per les millores en l'habitatge i la necessitat de fer estudis de càrrega així com la revisió del POUP. El bloc econòmic, s'ha tractat la problemàtica dels recursos hídrics i la millora de les voravies. També s'ha fet incís en la mala relació dels treballadors comunals. Finalment, l'heliport ha enfrontat als candidats i també han donat resposta a les preguntes sobre mobilitat i aparcaments que han presentat els ciutadans.

Debat a ATV de la parròquia d'Encamp

Debat a ATV de la parròquia d'Encamp

El tercer debat de les eleccions comunals ha estat protagonitzat per la parròquia d'Encamp S'han enfrontat en un cara a cara la número u de la coalició UP+DA+I, Laura Mas, i la número 1 d'Avancem, Marta Pujol. Alguns dels temes que han centrat el debat són l'habitatge, la dinamització del comerç, la transparència comunal i la nova concessió a SAETDE.

Debat a ATV de la parròquia d'Ordino

Debat a ATV de la parròquia d'Ordino

Aquest segon debat de les eleccions comunals, protagonitzat per la parròquia d'Ordino, ha tingut com escenari l'Auditori Nacional. S'han enfrontat en un cara a cara la número u de la coalició ACO+DA+I+SDP, Maria del Mar Coma, i el candidat d'Units per Ordino, Enric Dolsa. Alguns dels temes que han centrat el debat són l'habitatge, l'aigua, el laboratori de Grífols i el transport sostenible.

Debat a ATV de la parròquia d'Andorra la Vella

Debat a ATV de la parròquia d'Andorra la Vella

El primer debat de les eleccions comunals 2023 l'ha protagonitzat la parròquia d'Andorra la Vella. David Astrié, número 1 de la llista de Demòcrates, Progressistes-SDP i Independents ha mantingut un cara cara amb Sergi González, número 1 d'Enclar. L'habitatge, la higiene, el manteniment de les voreres o la futura renovació de la Plaça del Poble han sigut alguns dels temes que han centrat el debat.