/ 20º

L'Atlètic d'Escaldes, invicte a la lliga nacional

En clau nacional, l'Atlètic Club d'Escaldes obre escletxa a la lliga després de golejar el Sant Julià. Per la seva banda, el Penya Encarnada deixa el fanalet vermell després de sumar el primer triomf de la temporada davant l'Ordino.

L'Atlètic d'Escaldes ha tancat la primera volta de la lliga invicte. Els de Fede Bessone són líders amb 19 punts i ahir van golejar el Sant Julià per 5 a 1. Els escaldencs treuen set punts als seus perseguidors.

Aquest gol de Christian Garcia al minut 85 va donar la victòria als de Boris Antón en el derbi colomenc. Tercera victòria en quatre partits per a la UE Santa Coloma que permet a l'equip pujar fins a la segona posició amb 12 punts.

L'Inter d'Escaldes va superar amb comoditat l'Engordany per 3 a 0. Els d'Otger Canals sumen el segon triomf consecutiu, en un partit que ens va deixar aquest gol maradonià de Gerard Artigas.

Finalment, el Penya Encarnada va encaixar la primera victòria de la temporada davant l'Ordino amb un gol de penal d'Alejandro Briega al minut 79.