/ 23º

L'Enfaf de futbol sala suma un punt en un partit calent davant el Linyola (2-2)

Punt valuós de l'Enfaf de futbol sala davant el Linyola. Els tricolors han empatat a dos davant un dels rivals de la part alta de la lliga.

Partit calent el que s'ha viscut aquesta tarda a La Massana entre l'Enfaf i el Linyola, dos equips que es coneixien molt bé, que s'ha saldat amb un empat a dos, tot i que podria haver caigut del cantó de qualsevol dels dos equips.

Els lleidatans han sorprès els tricolors al minut 2, però Aaron Guirao ha fet la igualada abans del descans a la sortida d'un córner.

A la represa, Omar Ávila ha posat per davant l'Enfaf aprofitant una errada visitant.

Minuts més tard ha arribat la polèmica amb una picabaralla. La falta ha estat el detonant de fins a quatre expulsions i l'aturada del joc uns deu minuts.

Quan s'ha reprès, el Linyola ha fet una passa endavant aprofitant l'expulsió de Guirao per doble groga i al 38 ha fet l'empat.

Paco ha desaprofitat aquesta opció quan faltaven tres segons per acabar. Al final, 2 a 2.

L'entrenador de l'Enfaf, Jonathan Pérez, no s'ha mostart satisfet amb el resultat obtingut: "No marxo satisfet. L'objectiu eren els tres punts, tot i que sabiem que era un partit molt calent i intens." Encara que sí que estava content per l'actitud que ha mostrat l'equip durant tot el joc. "Content amb l'equip, que en tot moment ha donat la cara i ha recuperat una mica la versió de la primera jornada, que és el que buscàvem".

Els tricolors sumen cinc punts i s'allunyen una mica del fanalet vermell. La setmana vinent visitaran la pista del Futsal Lleida.

Imatges: Cristina Fidalgo-David Moreno