MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

El Campionat d'Enducross engegarà motors el 14 d'abril

www.andorradifusio.ad

El Campionat d'Enducross ja té dates per començar a rodar. La competició s'iniciarà el 14 d'abril i acabarà el 10 de novembre. Com en altres edicions, l'objectiu serà atreure més pilots i més joves a participar-hi.

L'aturada de les motos arriba a la fi i amb poc més d'un mes, el Campionat d'Enducross donarà gas a la quarta edició del trofeu.

La primera prova serà el 14 d'abril. S'havia treballat per iniciar-lo abans, però la dificultat en alguns aspectes del circuit han portat els organitzadors a muntar la prova a mitjan mes vinent.

El campionat seguirà el 12 de maig amb la segona cursa i el 23 de juny, la tercera.

Com és habitual en les darreres edicions, Beixalís serà la parada intermèdia del campionat amb una prova de resistència.

El 13 d'octubre es reprendrà l'activitat amb la quarta cursa i el 10 de novembre es disputarà la darrera prova del calendari.

L'actual campió i un dels promotors de l'esdeveniment, amb el MotoClub les Valls, Cristian España, serà un dels grans al·licients del campionat. En la darrera edició, el pilot va forçar la per aconseguir retenir el títol de campió i en aquesta buscarà repetir objectiu.

A banda del triomf, un dels reptes seguirà sent l'increment de la participació i la consolidació de la base d'aquest esport.

Informa: Joel Romero

34.225.194.144