10º / 24º

Cop d'autoritat contra Gibraltar (80-62)

La selecció masculina de bàsquet ha sumat aquest di

La selecció masculina de bàsquet ha sumat aquest dimecres la primera victòria a l'Europeu de Petits Països que es disputa al Poliesportiu, davant de Gibraltar, per 80 a 62.

El combinat de Cristian Vegas s'ha mostrat més sòlid en defensa que en el debut contra San Marino, ha dut la iniciativa en el marcador des de l'inici i al descans dominava de 12 punts, 43 a 31. Els tricolors no han abaixat el ritme després del descans, han ampliat la renda en el tercer quart i han acabat imposant-se per 18 punts de diferència. Cinto Gabriel i Sergi Serrato, amb 16 punts cadascú, han estat els màxims anotadors.

Amb la victòria de Malta davant de Sant Marino en l'altre partit de la jornada, per 92 a 52, s'ha produït un quàdruple empat a la classificació. Andorra tancarà la primera fase aquesta tarda, a partir de dos quarts de vuit, contra Malta.

Segona derrota de la femenina a Kosovo

A Kosovo, la selecció femenina ha encaixat la segona derrota a l'Europeu de Petits Països davant de Noruega, per 39 a 72. Clàudia Guri ha estat la jugadora més destacada del combinat de José Rodríguez, amb 18 punts i 11 rebots. Aquesta tarda les andorranes tancaran la fase de grups, davant d'Armènia.

Imatges: Pere Besolí