/ 11º

L'FC Andorra suma un punt a la Nucia i es manté en posició de play-off

L'FC Andorra ha tancat el 2019 amb un empat a un gol al camp de l

L'FC Andorra ha tancat el 2019 amb un empat a un gol al camp de la Nucia. L'equip alacantí s'ha avançat als 40 segons de joc. Als 17 minuts Casadesús empatava. Els tricolors han acabat fent més mèrits per aconseguir la victòria però finalment s'han hagut de conformar amb l'empat.

Malgrat sumar només un punt l'equip es manté quart, encara en posició de play-off. Els rivals de sota han fallat però els de dalt es distancien més.

L'Espanyol continua amb la seva ratxa triomfal i diumenge ha guanyat 3 a 1 el Llagostera. Els "pericos" són tercers amb dos punts d'avantatge sobre l'Andorra.

El líder Sabadell i el Castelló, segon, també han guanyat en aquesta jornada i es distancien a tres i quatre punts dels tricolors.