/ 18º

El FC Santa Coloma derrota 2 a 0 el Penybont i jugarà la segona ronda de la Conference League

El Futbol Club Santa Coloma s'ha desfet del Penybot gal·lès i avança a la segona ronda de la Conference League. En el duel de tornada, al Comunal, els andorrans han guanyat 2 a 0 a la pròrroga.

El FC Santa Coloma ha sortit amb les precaucions pròpies d'un partit d'aquestes característiques. A poc a poc ha imposat la superioritat tècnica. El rival creava perill a pilota aturada. L'empat del partit d'anada obligava tots dos equips a marcar. El Santa Coloma ha gaudit d'ocasions clares per endur-se la victòria, però l'encert defensiu del Penybont ha portat el partit a la pròrroga.

En el temps suplementari, Garrido, un dels darrers fitxatges per a Europa, ha pogut recollir aquest rebuig del travesser a xut de Nierga per fer l'1 a 0. Quedava tota la segona part de la pròrroga i el Penybont ha tingut una doble ocasió per empatar. Aleshores ha aparegut Josep Gomes, un dels herois del partit. A dos minuts del final el Santa Coloma ha sentenciat amb el 2 a 0 definitiu de Cristian Novoa.

El Santa coloma espera rival a segona ronda, que sortirà del guanyador entre el Cosmos de San Marino i el Sutjeska de Montenegro.

Imatges: Marc Matute