/ 16º

La selecció d'hoquei patins acusa la manca de rotacions contra Itàlia als quarts de final de l'Europeu (4-1)

La selecció d'hoquei patins ha perdut contra Itàlia, 4 a 1, en els quarts de final de l'Europeu de Sant Sadurní d'Anoia.

Andorra ha tornat a plantar cara davant una de les grans seleccions del continent a l'Olímpic de l'Ateneu, però les baixes tricolors en aquest Europeu han estat determinants en el tram final. Itàlia s'ha avançat al primer temps i ha arribat al descans amb l'avantatge mínim en el marcador.

El cinc de Manel Rubio no ha abaixat els braços i Nil Dilmé ha posat l'ai al cor a la selecció azzurra després de culminar un contracop a l'inici de la represa. El gol ha fet somiar durant alguns minuts els tricolors, però Giulio Cocco ha desfet la igualada a divuit minuts del final.

Els italians han aprofitant el cansament dels andorrans, que han acabat encaixant dos gols més. Aquest divendres el combinat tricolor començarà la lluita pel cinquè lloc contra el perdedor del duel entre Espanya i Alemanya, que tancarà els quarts de final.