/ 19º

El SIDECO FC Encamp guanya la Supercopa de futbol sala al Madriu (3-2)

Un gol d'Allan quan faltaven 30 segons per acabar el par

Un gol d'Allan quan faltaven 30 segons per acabar el partit ha donat el primer trofeu de la temporada als encampadans. El duel ha estat molt igualat, però els d'Òscar Guerrero han revalidat el títol, al Prat Gran d'Escaldes-Engordany.

L'Encamp segueix acumulant títols en futbol sala i aquest diumenge s'ha adjudicat la Supercopa, després de superar el Madriu (3-2). El partit ha començat amb un gol matiner de Moi Gonçalves, gràcies a un xut llunyà a la sortida d'un córner. Els encampadans han dominat, però no han vist com els pals i Bernardino Ferreira evitaven més gols. Al minut 16, Roger de la Rosa feia l'empat. Al descans, 1 a 1.

A la represa, Edgar Sánchez ha posat per davant, novament, l'Encamp amb un xut potent, 2 a 1. Al 30, Paquito ha tornat a equilibrar el marcador, en recuperar una pilota i batre Aitor Rubio d'un xut encreuat.

Quan faltaven 30 segons pel final, Allan feia embogir el Prat Gran d'Escaldes-Engordany fent el definitiu 3 a 2.

Imatges: Ricard Tenza