MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Els caixers automàtics tancats reapareixeran sota una marca comuna

www.andorradifusio.ad

Andorran Banking confia a tenir disponibles a mitjan any els primers caixers sota el paraigua de la marca comuna de tots els bancs del Principat. El procés de substitució va arrencar fa setmanes amb la retirada de terminals i persegueix oferir la millor tecnologia alhora que evita duplicitats.

Fa dies que en algunes de les ubicacions de caixers automàtics n'ha quedat només la reserva d'espai. I és que s'ha iniciat el procés de retirada de terminals de les entitats financeres, una part de les quals seran reposades sota el paraigua d'Andorran Banking.

Només les que es mantinguin a les oficines bancàries tindran la marca de cada entitat. La directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós, espera que els primers caixers comuns comencin a operar a mitjan any. Assegura que "és una mesura per potenciar que el client disposi de l'última tecnologia de caixers".

Quan el procés culmini s'hauran reduït terminals, però l'entitat que agrupa els bancs del país garanteix que no hi haurà zones sense servei.

La col·laboració en l'àmbit dels caixers arriba en un moment en què els bancs aposten fort per la digitalització i no descarten mesures col·laboratives en aquest camp.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Ginestà-Vicente Bellot-Pere Besolí
Locució: Yasmina Canedo

3.234.250.24