MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

Els comerciants de la Seu i d'Andorra no descarten una col·laboració transfronterera

www.andorradifusio.ad

Competència a nivell local, però col·laboracions puntuals per vendre l'oferta als turistes. És una de les idees que han posat al damunt de la taula comerciants de la Seu d'Urgell i d'Andorra al programa "Ara i Aquí".

Tot i que tradicionalment han lluitat per fer-se amb la clientela de la zona, tant andorrana com de l'Alt Urgell, els comerciants de banda i banda de la frontera no descarten fórmules de cooperació per atreure clientela de fora.

Es tractaria, diuen, d'una mena de col·laboració territorial, més enllà de fronteres, que permeti atreure entre tots els turistes que visiten la zona.

Tonet Marsino, membre de la unió de botiguers de la Seu d'Urgell, indica que més enllà que la gent d'Andorra i de la Seu compri a banda i banda de la frontera, "com a territori hem de buscar el client potencial que ens ve de fora i que ens puguem beneficiar tots".

Per la seva part el vicepresident de l'Associació de Comerciant de Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles, dona suport a aquestes accions i afirma que davant la dificultat de treballar conjuntament "són les que serveixen per unir-se i plantejar accions comunes i comunicar millor".

Per al sector comercial de la Seu, l'eliminació del límit per fer el tax free ha suposat un increment de consumidors vinguts d'Andorra.

El que sí lamenten és que, finalment, el 14 de març el comerç andorrà obri per la Constitució. I és que es tracta d'una data que, juntament amb el Dia de Meritxell, acostumava a generar-los una gran facturació en clients provinents d'Andorra.

Tertúlia completa amb representants de comerciants d'Andorra i la Seu:

Informa: Jordi Cama
Imatges: Fernando Montero
Locució: Yasmina Canedo

3.216.79.60