MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 20º

El Temps Darrera previsió

Eduard Farelo obre la 64a Temporada de teatre i dansa

www.andorradifusio.ad

Eduard Farelo enceta la Temporada de Teatre del comú d'Andorra la Vella amb una obra inspirada en les teories de la conspiració. L'adaptació d'una obra de Shakespeare, un espectacle de dansa andorrà i tres dones que lluiten pel seu desig de llibertat completen la temporada. 

Comença la temporada amb una dosi d'humor amb 'Conspiranoia'. "Us imagineu que al vostre grup d'amics hi ha un terraplanista? O algú que explora teories per controlar-nos?", el cap d'àrea de Cultura, Jan Cartes, ja en avisa que serà una obra delirant. I de fet, gràcies als tres amics que estaran sobre l'escenari sorgiran converses que faran descobrir trets de la personalitat de cada un que mai s'havien imaginat.

A l'abril, arriba 'Tempest Project', una adaptació de les darreres obres de Shakespeare. On "el perdó, el penediment i la llibertat" són els protagonistes. 

La tercera obra de la Temporada és l'espectacle de dansa "Somiatruites", on la música en directe creada per Bernat Torres és un dels alicients. El comú l'ha programat un dissabte a les sis de la tarda perquè pugui assistir-hi més gent. 

I el darrer espectacle, "La Trena" posarà en escena tres dones. Tres personatges que tot i haver nascut en continents molt dispars comparteixen un poderós desig de llibertat. Una història sobre la perseverança i les ganes de lluitar.

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Kevin Ribeiro
Imatges cedides pel comú d'Andorra la Vella