MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Prop de 400.000 euros en contractacions urgents per als serveis de l’espectacle del Cirque du Soleil

www.andorradifusio.ad

Comença el compte enrere perquè el Cirque du Soleil aterri de nou al Principat. Per ara, les contractacions d'urgència que ha fet Andorra Turisme per als diferents serveis que es necessiten s'aproximen als 400.000 euros. 

El recinte per a l'espectacle del Cirque du Soleil pren cada dia una mica més de forma a l'aparcament de Prada Casadet. L'estructura principal està força avançada i l'annexa per a la preparació dels artistes ja està del tot muntada. 

De moment, totes les contractacions urgents que s'han fet des d'Andorra Turisme per a aquest esdeveniment, com els allotjaments turístics per al personal de la companyia, el lloguer de la vela per als entrenaments, el condicionament tèrmic per als dos recintes, els serveis de seguretat i vigilància i els serveis sanitaris, sumen prop de 400.000 euros. Encara continua obert fins a la setmana que ve el concurs per contractar el servei de restauració.

Els artistes que protagonitzaran "Festa", l'espectacle que commemora els 10 anys d'actuacions del Cirque du Soleil a Andorra, han d'arribar en pocs dies i a principi de juny han de començar els assajos in situ. La primera funció serà el dissabte 1 de juliol, i de moment encara queden entrades per a tots els dies, 22, la gran majoria amb una ocupació mitjana a hores d'ara. 

Informa: Redacció
Imatges: Sergi Linares - cedides per @andorraworld / Cirque du Soleil