MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 22º

El Temps Darrera previsió

Les rebaixes d'hivern començaran el 17 de desembre amb bones expectatives dels comerciants

www.andorradifusio.ad

Expectatives altes dels comerciants davant les rebaixes i la campanya de Nadal després de les bones vendes de la Puríssima. Andorra Turisme ha invertit 63.000 euros en la campanya publicitària sobre les compres d'hivern, que esperen atreure milers de visitants de proximitat.

Botigues plenes i carrers amb visitants carregant bosses han estat una de les imatges més característiques de la Puríssima. Des de l'Associació de Comerciants de l'Eix Central valoren uns resultats molt bons, tot i que una mica per sota de l'esperat, ja que el bon estat dels camps de neu ha atret molts turistes.

La majoria de vendes es va registrar el cap de setmana. Sobretot, per part de visitants de proximitat. Majoritàriament, espanyols. La resta de dies festius també han estat positius, encara que el col·lapse del trànsit i dels pàrquings van dificultar parcialment l'afluència de compradors.

Ara, a les portes de les rebaixes i la campanya de Nadal, els comerciants tenen les expectatives altes. Ja fa mesos que noten certa recuperació en la facturació, que preveuen que vagi creixent.

Per això, Andorra Turisme ha arrencat aquest mateix dijous la campanya publicitària anunciant les rebaixes. S'allargarà fins al 23 de desembre per fer promoció dels descomptes d'hivern. Les rebaixes començaran el divendres 17 i acabaran el 13 de març. Un dels atractius per venir al Principat, abans que comencin als països veïns. 

S'hi han invertit 63.000 euros i anirà dirigida a Catalunya, València, Aragó i Occitània, a través de diversos canals de comunicació, tant generalistes com especialitzats, i xarxes socials.

Informa: Judith Sáez

Informació relacionada