MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 24º

El Temps Darrera previsió

Salut es reuneix amb l'oci nocturn, que espera obrir per Nadal i amortitzar la inversió d'aquest desembre

www.andorradifusio.ad

Després d'una primera presa de contacte, Salut s'ha tornat a reunir amb representants de l'oci nocturn. La idea és adaptar els protocols a la situació epidemiològica actual i obrir al més aviat possible, però amb més seguretat.

En aquest sentit, es faria amb mascareta obligatòria i amb l'accés controlat a través del certificat Covid i una prova ràpida d'antígens amb resultat negatiu. Tanmateix, es manté el període mínim de tancament de quinze dies.

D'altra banda, l'executiu no descarta ampliar les ajudes, tal com han demanat empresaris del sector, que ja han sol·licitat suspensions temporals de contres de treball i ajuts al lloguer. 

Mantenen l'esperança de poder obrir durant les festes de Nadal i amortitzar el gran volum d'inversió fet per aquest mes de desembre. Segons l'empresària de l'oci nocturn, Krystel Barilaro, propietaris d'establiments veuen perillar aquestes dates, on habitualment s'aconsegueix una facturació important.

El cap de Govern, per la seva part, ha exposat que representants del sector van mostrar en la reunió la seva preocupació per la possible competència deslleial pel fet que altres activitats puguin estar obertes durant aquests quinze dies de marge. L'executiu s'ha compromès a analitzar aquest aspecte.

Informa: Redacció
Imatge: Arnau Gaya