MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Setze propietaris d'immobles del Pas pagaran 216.000 euros de contribució especial per la remodelació de la plaça de l'Església

www.andorradifusio.ad

Setze propietaris d'immobles del Pas de la Casa hauran d'abonar una contribució especial de 216.000 euros per la remodelació de la plaça de l'Església i els entorns. Un tipus de tribut que el comú ja havia emprat abans amb altres obres a la localitat i a Encamp, amb la reforma de les avingudes Joan Martí Alanis i François Miterrand.

El comú d'Encamp ha aprovat l'ordinació per la qual es regula la contribució especial de l'obra de remodelació de la plaça de l'Església del Pas de la Casa i els seus entorns. La pagaran els 16 propietaris d'immobles de les rodalies i la quantitat puja a 216.000 euros. Concretament, s'haurà d'abonar en quantitats proporcionals a la façana exterior dels immobles que tinguin. El comú d'Encamp du a terme aquesta mesura perquè considera que els treballs provoquen un augment de valors dels béns i això beneficiarà especialment els propietaris. A banda, dos propietaris d'immobles abonaran 30.000 euros perquè pretenen que en les rodalies dels seus edificis s'instal·lin resistències elèctriques.

El sistema de les contribucions especials ja ha estat utilitzat anteriorment pel comú d'Encamp al Pas de la Casa i, darrerament, en la remodelació de les avingudes Joan Martí Alanis i François Miterrand.

Informa: Pere Moliné