MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 20º

El Temps Darrera previsió

La UHA espera que els hotels superin les xifres de l'agost del 2018

www.andorradifusio.ad

Als hotels aquest serà un cap de setmana de ple gairebé absolut sobretot a les parròquies centrals. Segons la Unió Hotelera el Cirque du Soleil ha tingut molt a veure amb l'ocupació de juliol que ha augmentat un 2% i afirma que poder augmentar en alguns casos els preus és una bona notícia.

Els hàbits canviants dels viatgers posa neguitosos els hotelers però des de la Unió Hotelera recorden que aquest és un dels millors caps de setmana de l'any i juliol s'ha tancat amb un increment del 2% en l'ocupació.

En aquest sentit s'ha detectat també que el turista català deixa enrere la crisi de mica en mica.

La presència del Cirque du Soleil ha estat vital segons la UHA per poder mantenir l'ocupació del juliol i fer-la augmentar en alguns casos.

Les parròquies centrals han estat pel moment més afavorides però des de la Unió Hotelera es creu que es podrà tancar l'agost superant o mantenint les dades del 2018.

Ramos aconsella als gerents dels hotels que no pateixin per la reducció cada vegada més important en l'antelació amb  què els clients reserven i demana prudència i intentar no reduir els preus innecessàriament.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal/Fernando Montero