MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 26 d'abril del 2019

Això ja no va a missa 26 d'abril del 2019

Això ja no va a missa 26 d'abril del 2019

Avui obrim la missa descobrint el significat de la paraula de moda. "Ontas"! En el "Tocats i Sonats" recordarem que Bruce Springsteen tindrà nou disc el proper 14 de juny i n'escoltem per primera vegada el nou single. Ens visita el Miqui Ripoll. Ho fa molt marcat pels avenços tecnològics. Els darrers minuts els dediquem a la cuina del Pep Ramos i a la història de les cançons del Xavi Albert.

De Ripoll ni lloca ni poll: Ara, vas i ho "casques"!

De Ripoll ni lloca ni poll: Ara, vas i ho "casques"!

Uns científics de San Francisco han inventat un sintetitzador de veu que converteix el pensament en parla. Tot plegat obre un nou camó a persones que han patit danys neurològics. El Miqui ens ho explicarà amb cançons.

PROGRAMES ANTERIORS