MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 31º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 25 de juny del 2019

Això ja no va a missa 25 de juny del 2019

Això ja no va a missa 25 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb una divertida història protagonitzada per la Guàrdia Civil de Galícia. En el "Tocats i Sonats" us comentem quatre coses del concert que els mítics "The Wailers" faran a Madrid el dia 31 de juliol. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, també el Joan Rovira i el Jordi Fernández que ho faran de robots, el Pep Ramos ens prepara el dinar i ho rematem amb la història de les cançons del Xavi Albert.

Cortina amunt: Els cansats fan la feina.

Cortina amunt: Els cansats fan la feina.

El Xavi Fernández ens porta cap al Teatre Lliure de Gràcia de Barcelona. Allí i fins els 30 de juny hi podem veure l'obra "Mundo Obrero" de l'Alberto San Juan i amb música del Santiago Auserón. La història d'Espanya recula en aquest cas fins a l'esclat del moviment obrer.

Jo robot: Sense bateria!

Jo robot: Sense bateria!

Sense bateria s'ens queden avui els nostres estimats robots en la darrera visita del Joan Rovira i del Jordi Fernández. Ens tocarà parlar, evidentment, de la Worl Robotic Olympiad celebrada a casa nostra el passat dia 20 i ferem un breu recull de coses que ens han anat explicant al llarg d'aquests mesos. El amics de Loopa que tornaran amb nosaltres al setembre.

PROGRAMES ANTERIORS