MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 17 de febrer de 2020

Això ja no va a missa 17 de febrer de 2020

Això ja no va a missa 17 de febrer de 2020

Avui obrim la missa amb un robatori brut...molt brut!! En el "Tocats i Sonats" recordem la mort de Cavan Grogan, qui va ser el líder de la banda de rockabilly "Crazy Cavan and the Rhythm Rockers". Ens visiten el Cuca, el jaume Tomàs i el Pep Ramos per parlar, respectivament, d'actualitat, de bpasquet i de cuina.

El 5è quart: Històric!

El 5è quart: Històric!

El Jaume Tomàs ens visita per parlar de la darrera copa del rei celebrada a Màlaga. L'ha guanyat el Reial Madrid, però el Morabanc Andorra ha fet història superant els quarts de final, i ja és un club una mica menys "Chiquito" que quan va marxar del país.

Cucades: De paganini, NO!

Cucades: De paganini, NO!

Amb el Cuca parlem, com tots els dilluns, d'actualitat. Avui li proposem dos temes. Per un costat el nou reglament d'ocupació i per l'altre la visita del ministre frànces d'educació Michel Blanquer. També li comentarem a veure com valora aquest "rum rum" que hi ha i que ens diu que el sistema francès podria arribar a ser de pagament.

PROGRAMES ANTERIORS

3.234.245.125