MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 15º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 18 d'octubre de 2019

Això ja no va a missa 18 d'octubre de 2019

Això ja no va a missa 18 d'octubre de 2019

Avui obrim la missa amb una not´´icia surrealista però que no ens ha fet cap gràcia. En el "Tocats i Sonats" al.lucinareu amb la veu de Bruce Springsteen a principis dels anys 1970 en l'època de "Born to Run". Ens visita un "revoltat" Miqui Ripoll i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

De Ripoll ni lloca ni poll: Revoltat!

De Ripoll ni lloca ni poll: Revoltat!

El Miqui ens parla avui de protestes, de revoltes i de moltes coses que estan passant per aquests mons de Déu. Algunes més portents que no pas d'altres però totes amb la seva importància i el seu moment en la història. A veure com ho il.lustrem amb música?

Panxacontents: Directe a la costella!

Panxacontents: Directe a la costella!

Des de l'Era d'en Jaume el Pep Ramos ens prepara una recepta del seu altre restaurant, el "Japo-Mex" d'Escaldes- Engordany. Costelló de porc fet d'una manera molt especial.

PROGRAMES ANTERIORS