MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 26º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: flow

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Flow

Flow

Primera visita del DJ R'NBLADE per comentar una mica tot el que ha sonat als EE.UU aquestes darreres setmanes i tambè per recordar algun clàssic dins d'aquesta moguda que tant ens agrada del hip-hop, el rap i l'RnB.

Flow

Flow

Segona visita de la temporada del nostre discjòquei de capçalera R'n'Blade. Amb ell comentem alguns temes de rabiosa actualitat als EE.UU i com sempre, per tancar hi posem un clàssic. Avui, recordem els mítics Kriss Kross.

Flow

Flow

Tercera visita de la temporada del nostre DJ de capçalera, RNBLADE que ens porta novetats que ho estan petant i també algun que altre clàssic. (Amb el clàssic d'avui li ha patinat molt l'embrague).

Flow

Flow

El nostre DJ de capçalera ens visita un cop al mes per posar-nos al dia de les millors novetats del Hip Hop. Posem una mica de marxeta a aquest 2018.

Flow

Flow

Com cada mes, l'RNBLADE ens porta les novetats del Hip Hop, el rap i altres estils aparegudes en els darrers dies i ho tanca amb un clàssic de luxe.

Flow

Flow

L'RNBLADE ens porta les tres darreres novetats que més sonen a l'altre costat del toll i ens hi posa un clàssic per acabar. Avui protagonisme per a "A Boogie Wit Da Hoodie",  "Kendrick Lamar", "Khalid & Normani" i per als "Black Eyed Peace".

Flow

Flow

Ens visita el nostre DJ de capçalera RnBlade amb totes les novetats que més estan sonant als EE.UU i evidentment el clàssic del dia.

Flow: Nou per estrenar

Flow: Nou per estrenar

Després de moltes setmanes a la banqueta, recuperem la companyia del nostre DJ "RnBLADE!. Moltes de les novetats que avui sonen a l'altre costat de la bassa i un clàssic ens refresquen l'orella de tot el món hip hop.

Flow

Flow

Ens visita l'Rnblade, el nostre DJ de capçalera amb les novetats més calentes del hip hop de l'altre costat de la bassa.

Flow: Lost!

Flow: Lost!

El nostre DJ de capçalera no estava massa fi avui per visitar-nos d'aquí que hem decidit oferir-vos un resum dels 5 millors temes que ens ha presentat des del setembre.