MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: L'esport què fort

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

L'esport, k fort! La segona vida!

L'esport, k fort! La segona vida!

El Jaume Tomàs ens parla avui de les retirades. Què fan els esportistes una vegada abandonen la seva activitat? Hi ha una mica de tot, peòr ens quedarà clar que tot passa pel tipus de "caparró" que tinguin i que els porti amb més o menys condicions cap a aquesta...segona vida!

L'esport, K fort! Hem trobat la fòrmula!

L'esport, K fort! Hem trobat la fòrmula!

El Jaume Tomàs ens explica molts detalls, anècdotes i sobretot frases compromeses del recentment desaparegut pilot de F1 Niki Lauda. La vida intensa i no sempre fàcil  d'una llegenda del motor que ens va deixar als 70 anys el passat 20 de maig a Suïssa.

L'esport,k fort! McEnroe era un aficionat!

L'esport,k fort! McEnroe era un aficionat!

Amb el Jaume Tomàs parlem de Nick Kyrgios. El jove tennista australià és especialista en fer-se notar a dins i a fora de les pistes. Un fenòmen que ha aconseguit que Jaume Tomàs em digui que John McEnroe al seu costat era un pobre aficionat! A veure què ens explica?

L'esport què fort: Espai xarxes!

L'esport què fort: Espai xarxes!

El Jaume Tomàs ens parla avui a la secció dedicada a la cara "B" de l'esport de la relació dels esportistes amb les xarxes socials. Ja podem avançar que uns ho porten millor que d'altres i que fins i tot "ni ho porten" com aquell qui diu...

L'esport, k fort! Una vaixella de luxe.

L'esport, k fort! Una vaixella de luxe.

De rentaplats a milionari! El Jaume Tomàs ens explica avui la vida, els miracles i moltes anècdotes del que a dia d'avui és un dels representants de futbolistes més potents del món. El nostre convidat és....ni més ni mensy que el gran Mino Raiola! Un fenòmen.

L'esport k fort! No fa la pilota a ningú!

L'esport k fort! No fa la pilota a ningú!

El Jaume Tomàs ens parla avui de la futbolista Megan Rapinoe. Ho ha guanyat tot, copa del món, Jocs Olímpics, Pilota d'or, bota d'or....tot i que, pel que anirem descobrint, aquesta noia, no massa amiga de Trump, té objectius bastant més important que xutar una "bimba"!!!

L'esport, k fort! Un espai molt pla!

L'esport, k fort! Un espai molt pla!

El Jaume Tomàs ens parla avui de dos clubs força curiosos, per no dir...molt curiosas. Un està ple de vegans, l'altre viu amb la idea de que la terra és plana. Vegans i terraplanistes són els protagonistes d'un espai, el d'avui, que serà segur, motiu de moltes converses i debats. Al lloro!

L'esport k fort! Una atleta descomunal!

L'esport k fort! Una atleta descomunal!

El Jaume Tomàs ens parla avui de l'atleta Simones Biles. La jove de Columbus, de 22 anys, és una de les millors gimnastes de la història per no dir la millor. Coneixerem amb pèls i senyals la vida d'una esportista que no ha viscut sempre un camí de roses...ben al contrari!

L'esport, K fort!  No tot són flors i violes (i romaní)!

L'esport, K fort! No tot són flors i violes (i romaní)!

Ens visita el Jaume Tomàs amb dos temes molt curiosos. La són que passen els jugadors de l'NBA durant la temporada i els problemes cerebrals que pateixen els jugadors en aquest cas de la NFL. Un tema seriós que necessita atenció i sobretot de posar-hi urgentment algun remei!

L'esport k fort! ????

L'esport k fort! ????

Ens visita el Jaume Tomàs per parlar-nos de rugbi. Una breu història d'uns mundials que no van veure la llum fins ben entrats els anys 1980 i que viuen aquests dies la seva novena edició al Japó. La final es juga dissabte a les 10h del matí hora d'aquí entre Anglaterra i Sudàfrica.

L'esport k fort! Senzillament "Maldini"

L'esport k fort! Senzillament "Maldini"

El Jaume Tomàs ens parla d'un dels millors especialistes del món en futbol internacional, per no dir el millor! Concretament el convidat d'avui és el periodista esportiu Julio Maldonado, "Maldini" un personatge realment interessant de descobrir amb pèls i senyals.

L'esport K fort! ..............

L'esport K fort! ..............

El Jaume Tomàs ens parla avui de vagues. La rescent aturada de la lliga de futbol femení a Espanya ha estat el motiu que l'ha motivat a buscar actes similars que han marcat algunes competicions. Què passa quan tot s'atura? Com afecta a la competició? Com s'ho prenen els patrocinadors? I els aficionats? Avui en treurem l'aigua clara.

L'esport, k fort! Us alabem senyor!

L'esport, k fort! Us alabem senyor!

El Jaume Tomàs ens parla de religió, política i esport. Arranquem amb els Déus grecs i romans, pel camí ens fem amics del baró de Coubertin i acabem en els temps actuals. Per cert, Maradona també té alguna cosa a dir en l'espai d'avui.

L'esport K fort! Amb el xiulet a la boca!

L'esport K fort! Amb el xiulet a la boca!

El Jaume Tomàs ens visita amb el xiulet, la tarjeta vermella, pantalons curts i mirada de pocs amics! Avui, a la cara "B" de l'esport parlem d'àrbitres.Segons la prèvia que ens ha fet:"Els arbitres estan fets d'una altra pasta"!

L'esport k fort! Tot un personatge!

L'esport k fort! Tot un personatge!

A l'"Esport, k fort!" d'avui el Jaume Tomàs ens parla de José Mourinho. Polèmic per a uns, ídol per a d'altres, avui descobrim vida i miracles i moltes curiositats de l'anyorat entrenador del Madrid i actualment ocupant de la banqueta del Tottenham Hotspur de la Premier League anglesa. Mourinho és tal i com el coneixem?És una careta? És un personatge que a ell ja li va bé d'interpretar? Avui ho sabrem.

L'esport, k fort! S'ens en va la bola!

L'esport, k fort! S'ens en va la bola!

Al Jaume Tomàs, avui, va a la seva "bola! Tots tenim un "cliché"...clixé o percepció molt similar del joc de la petanca. Avui veureu que tots estem realment equivocats amb el tema. Un esport complicat, com tots, i que a més a més l'any 2024 serà olímpic a París.

L'esport k fort! L'oli i el vinagre no s'haurien de barrejar.

L'esport k fort! L'oli i el vinagre no s'haurien de barrejar.

El Jaume Tomès sempre busca les curiositats, problemes, sorpreses, notícies que marquen una cara "B" de l'esport que molts sovint potser ens passen desapercebudes. Avui és un tàndem no volgut! El que "uneix" esport i feixisme. Molt interessant el tema.

L'esport k fort! Amunt amunt i fora!

L'esport k fort! Amunt amunt i fora!

El Jaume Tomàs ens parla avui de salts de trampolí. Un esport de neu curiós, diferent, que no es practica al nostre país i que sempre ens fa fer la mateixa pregunta: Com és el primer dia?  Com es comença? Com és el dia D, hora H?

L'esport k fort! Si....però no!

L'esport k fort! Si....però no!

El Jaume ens parla avui d'esportistes molt solidaris amb els seus clubs o amb els seus companys però que, amb les seves accions han esdevingut herois per als seus seguidors i antiherois per a les aficions contràries. Molts exemples els que ens porta el Jaume, el més recent el del jugador del Reial Madrid Fede Valverde en la darrera Supercopa.

3.95.139.100