MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 26º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Qui té la paella pel mànec fa anar l'oli on vol

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Qui té la paella pel mànec: Tradició al plat!

Qui té la paella pel mànec: Tradició al plat!

Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens presenta unplat típic de la cuina catalana i de rebot, de casa nostra. Es tracta del fricandó. (Anem preparant la vedella i els bolets de temporda).

Qui té la paella pel mànec: El caloret!

Qui té la paella pel mànec: El caloret!

Ara que arribna la calor, sempre ens ve de gust un plat fresquet. Doncs és el cas de la recepta d'avui del Pep Ramos que ens prepara unes endives amb roquefort, nous i panses.