MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Qui té la paella pel mànec fa anar l'oli on vol

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Qui té la paella pel mànec: Deliciós!

Qui té la paella pel mànec: Deliciós!

El Pep Ramos (que avui inaugura el mític restaurant Versalles al cap del carrer) ens prepara un plat espectacular i clàssic del restaurant Fra Miquel del cap del port. Coulant de truitada de patates.

Qui té la paella pel mànec: Fa bona pinta!

Qui té la paella pel mànec: Fa bona pinta!

El Pep Ramos, el nostre cuiner de capçalera ens prepara un espectacular plat de tonyina amb ceba. No és complicat, però, cal tenir tacte i seguir exactament les pautes que ens marquen des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Qui té la paella pel mànec: Pep el foteta!

Qui té la paella pel mànec: Pep el foteta!

Jo crec que el nostre cuiner de capçalera es fot de nosaltres! A les 12h55 del migdia, quan ja tenim l'esmorzar als peus apareix amb uns llibrets de llom farcits amb pernil ibèric i brie!! No em direu que no sona a vacil.lada? Haha.

Qui té la paella pel mànec: Entra bé segur!

Qui té la paella pel mànec: Entra bé segur!

Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos ens prepara el que en català hem d'anomenar "Llsques de pa amb ou". Conegudes a Espanya com a "Torrijas" o especialment a França com a "Pain Perdu".