Panxacontents: No vinc a dinar Pepe!
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens prepara unpuré de bròquil amb poma.
L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol".
Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.
Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad Tfn: (+376) 873777
Direcció i presentació: Òscar Royo
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens prepara unpuré de bròquil amb poma.
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens prepara uns cons de foie! Una virgueria!!!
Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos ens prepara un postre. Broqueta de taronges amb xocolata!
Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos ens prepara un llom de porc a la mostassa amb cruixent d'àpit. Sembla la gran cos eh? Doncs el títol és enganyós...del tot! Fàcil, molt fàcil!
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens prepara un carpaccio de salmó amb pebres i aranja. (Pomelo).
Espectacular recepta la que ens prepara el Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts. Al lloro:"Crema de foie amb carquinyolis i tòfona.
No sé si caça d'hora o fins i tot si caça. Nosaltres tenim clar que atacarem un dia més el plat amb la proposta que ens arriba des de l'Era d'en Jaume de Llorts. Avui conill a la caçadora.
No és un bon dia per posar-se a l'agenda alguna reunió de tarda si ens preparem el plat que ens proposa el Pep Ramos. Avui des de l'Era d'en Jaume ens preparen unes mongetes amb xistorra. Uff...
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts el Pep Ramos ens prepara una fideuà marinera. Un plat força senzill i que ens pot salvar el dinar d'aquest dijous.
Des de l'Era d'en jauem de Llorts, el Pep Ramos ens prepara una broqueta de slmó noruec...així...com qui no vol la cosa!
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos no es complica gens la vida per inaugurar la setmana. Una hamburgues de pollastre amb formatge brie! I a córrer.
Des de l'Era d'en jaume de Llorts, el pep Ramos recupera un plat típic de la Iaia, i que s'ha pedut en el temps. Avui cuinem una sopa d'ou amb pa fegit.
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, i quan potser i amb el dia que tenim ens menjariem una sopeta calenta, arriba el Pep Ramos i es despenja amb unes endívies al roquefort.
Des de l'Era d'en Jaume el pep Ramos esn prepara unes llesques amb ou. A França ho coneixem com a "Pain perdu" i a Espanya com a "Torrijas"!
Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos ens prepara uns ous poxé a la crema de champinyons.
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens prepara un bacallà a la crema d'alls negres.
"Taraxacum officinale"....o el que és el mateix, xicoies. Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos ens prepara una amanida de xicoies amb pernil d'ànec.
Des de l'Era d'en Jaume, el pep Ramos ens prepara un arròs caldós amb musclos i escarxofes.
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos ens prepara unes pomes al forn amb vi dolç.
Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos no es complica la vida i ens prepara un entrepà de panxeta ibèrica brutal!