MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 29º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i aquí 26 de juny de 2020

El cafè de l'Ara i Aquí  amb Roser Suñé

El cafè de l'Ara i Aquí amb Roser Suñé

La síndica general, Roser Suñé, s'ha mostrat preocupada pels prop de 1.800 persones que es troben inscrites al Servei d'Ocupació. Alhora, ha valorat positivament la gestió que està fent el Govern per combatre la crisi econòmica generada per la Covid-19.

L'homenatge a Beethoven tanca el cicle

L'homenatge a Beethoven tanca el cicle

La caixa de música de David Sanz s'acomiada amb la darrera entrega del cicle dedicat a Ludwig van Beethoven. El petit homenatge que li fem per celebrar el 250è aniversari del seu naixement.

De cine: primeres estrenes postconfinament i més clàssics

De cine: primeres estrenes postconfinament i més clàssics

Un divendres el company Òscar Royo ens ha repassat les pel·lícules que ens presenta la cartellera cinematogràfica. Atenció als nostàlgics i seguidors i/o amants de les biografies perquè aquests són dos ingredients que hi seran presents.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter

75.101.173.236