MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 17 de febrer del 2020

Ara i aquí 2.0 - Josep Saravia

Ara i aquí 2.0 - Josep Saravia

El president i fundador de l'Associació Andorra contra el càncer, Josep Saravia, torna a assenyalar la importància de disposar de dades reals de les persones afectades pel càncer a Andorra per poder determinar les accions a desenvolupar des de l'entitat, com ara, els programes preventius a establir i les campanyes que caldrà dur a terme.

El cafè de l'Ara i aquí amb Josep Saravia

El cafè de l'Ara i aquí amb Josep Saravia

El president d'Assandca, Josep Saravia, critica el Govern per la falta de compromís amb la radioteràpia. Saravia és conscient que hi ha hagut un abans i després amb el canvi de Govern i, actualment, la visió sobre la necessitat de disposar d'una unitat de radioteràpia és totalment distant entre les parts.

Esports: post Copa del Rei

Esports: post Copa del Rei

El Joan López ens parla dels que s'ha viscut a Màlaga durant la celebració de la Copa del Rei i el Sergi Cano ens acosta els resultats esportius del cap de setmana.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter

3.234.245.125