MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 31º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 28 de juny de 2019

Ja no cal contar ovelles

Ja no cal contar ovelles

La Viviana ens ha parlat del sistema ASMR, una de les possibles vies per solucionar el problema de l'insomni. Hem extret l'Apunt de la Viviana Besolí d'un article del suplement Cribeo del diari La Vanguardia.

Delicatessens sanzianes

Delicatessens sanzianes

El David Sanz ens ha proposat avui escoltar algunes fantàstiques delicatessen musicals d'estils diversos.

Maridant, que és gerundi

Maridant, que és gerundi

Durant tota la temporada, un ha proposat un plat i l'altre l'ha maridat la setmana següent. Avui, els dos junts han estat a l'estudi, el Christian Zanchetta, xef del El Rebost del Padrí, i el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca. L'any vinent, ho farem al revés, maridarà un plat del Christian la proposta prèvia del José Antonio. El darrer consell, perun vi de casa, un Escol, de Borda Sabaté.

La cartellera del cinema

La cartellera del cinema

La Viviana Besolí ens ha parlat de les tres estrenes programades a Cinemes Illa a partir d'avui i de les pel·lícules que es mantenen a la cartellera.

 

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter