MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 26 d'abril de 2019

Ara i Aquí 2.0 - Judit Hidalgo

Ara i Aquí 2.0 - Judit Hidalgo

Hem compartit el darrer Cafè de la setmana amb la directora d'ACTUA Empresa, la Judit Hidalgo. Les subvencions 2019, el futur Manual de l'empresariat i d'altres aspectes d'actualitat han centrat la xerrada.

La millor cuinera del món de 2019

La millor cuinera del món de 2019

Daniela Soto-Innes, la jove cuinera que hi ha darrere dels restaurants Cosme i Atla, de Nova York, és la millor cuinera del món del 2019 segons la revista britànica Restaurant. Amb 28 anys, és la cuinera més jove que ha guanyat aquest premi. ha estat el tema de l'Apunt d'avui, a partir d'una notícia del portal 3-24.

La vida al ritme de 88 tecles

La vida al ritme de 88 tecles

Hem dedicat la 'Capsa de música' d'avui, amb el David Sanz, cap de servei de l'IM d'Andorra la Vella, al pianista i professor del Conservatori Superior de Castella-la Manxa, Albert Nieto. Fa pocs dies va visitar Andorra i va fer una masterclass als alumnes de l'Institut.

Els maridatges del José Antonio Guillermo

Els maridatges del José Antonio Guillermo

El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi negre jove, un Ribera del Duero, en concret un Carmelo Rodero 9 meses, per maridar l'amanida d'endívies amb croqueta de kenebec, bull i cor fonent d'Idiazàbal que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta.

La cartellera del cinema

La cartellera del cinema

La Viviana Besolí, molt fan de la nissaga Marvel, ha fet una repassada a la cartellera de Cinemes Illa Carlemany.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter