MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 31º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 25 de juny de 2019

Ara i aquí 2.0 - Landry Riba

Ara i aquí 2.0 - Landry Riba

Avui hem intentat de saber en el Cafè detalls de la negociació per a l'acord d'associació amb la UE. Ho hem fet amb el secretari d'Estat d'Afers Europeus, el Landry Riba.

Viure sense temps

Viure sense temps

Sommarøy, l'illa noruega que vol abolir el temps. Els 321 habitants censats d'aquesta illa del cercle polar àrtic volen que sigui declarada "zona lliure de temps". Ha estat el tema de l?Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'un article del portal 3-24.

Objectius estivals

Objectius estivals

Com ens plantegem l'estiu quan a projectes, objectius...? Sempre fem el mateix? Amb la Núria Prenafeta hem ofert algunes recomanacions per a aprofitar-lo i poder incrementar el benestar personal, a l'últim espai de la temporada de 'La cuina del talent'.

La banda sonora de l'estiu

La banda sonora de l'estiu

Darrer espai BSO's de la temporada. L'Òscar Royo ens ha portat temes de pel·lícules que parlen de l'estiu.

Independència en comunicacions

Independència en comunicacions

Amb el Pere Augé hem valorat la conveniència dels estudis realitzats fins el moment sobre la possibilitat que Andorra tingui un aeroport en territori nacional. El Pere confirma que l'empresariat ho veuria amb molts bons ulls i ha destacat com la iniciativa privada i la pública poden col·laborar en aquest tema.

Quina nota et poses?

Quina nota et poses?

Amb el Toni Sasplugas, el secretari general de l'Automòbil Club d'Andorra, i el David Catalan, un dels monitors de la formació, hem valorat els cursos de conducció segura sobre moto, dins la campanya 'Missió: zero accidents'

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter