MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 27 de març del 2020

El cafè de l'Ara i Aquí: Francesc Camp

El cafè de l'Ara i Aquí: Francesc Camp

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, reconeix que ja treballen en la modificació del pressupost i estudien la fòrmula per com contribuir en el finançament de les mesures aprovades pel govern per fer front a les conseqüències provocades per la Covid-19.

En connexió Jordi Daban

En connexió Jordi Daban

El CEO de Daguisa, Jordi Daban, ens explica el procediment que es va seguir per tal de cedir els seus hotels al ministeri de salut per poder acollir i protegir els padrins de El Cedre. Una iniciativa que posteriorment han seguit altres hotelers del país.

ONCA

ONCA

La cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny i el coordinador del programa social, Joan Hernández, ens parlen de la campanya l’ONCA AMB TU. I és que en temps de confinament l’entitat no ha volgut que la societat es desvinculi de la música.

Cuina: salses

Cuina: salses

El nostre xef Christian Zanchetta ens proposa tot un seguit de salse per acompanyar els nostres plats diaris.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter

3.223.3.101