MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 25º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 27 de maig de 2020

El café de l'Ara i aqui amb Lorena Jordana i Sara Esqué

El café de l'Ara i aqui amb Lorena Jordana i Sara Esqué

La Universitat d'Andorra es prepara per acabar el curs universitari tal i com l'havien planificat en un inici. Els professors s'incorporaran el 2 de juny i els estudiant a partir del 15 del mateix mes. Així ho han explicat avui la Coordinadora dels estudis de l’àrea d’Empresa de la Universitat d’Andorra, Lorena Jordana, i la Cap de l’escola d’infermeria de la Universitat d’Andorra, Sara Esqué.

Nodes amb Fernando Blanco: màrqueting de guerrilla

Nodes amb Fernando Blanco: màrqueting de guerrilla

Avui a l’espai NODES el Fernando Blanco ens ha parlat del màrqueting de guerrilla o accions low-cost, un dels temes que tractarà en la formació que impartirà el proper 8 de juny a la Cambra de Comerç.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter

18.206.187.81