MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 15º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 18 d'octubre de 2019

Ara i Aquí 2.0 - Iago Andreu

Ara i Aquí 2.0 - Iago Andreu

El director-gerent de la Confederació empresarial andorrana, el Iago Andreu, ha estat el darrer convidat de la setmana a l'espai del Cafè de l'Ara i Aquí.

Les raons de plorar

Les raons de plorar

La Viviana Besolí, a partir d'un article del suplement Vivo, del diari La Vanguardia, ens ha fet avui un Apunt dedicat als motius de fons que hi ha darrere les llàgrimes.

'Rituals, fronteres espirituals'

'Rituals, fronteres espirituals'

La Fundació ONCA actuarà a la Sagrada Familia de Barcelona, amb el concert 'Rituals, fronteres espirituals', a finals de novembre i abans, el 27 d'octubre, a l'Auditori de Sant Cugat.N'hem parlat al programa amb el concertino-director de l'ONCA, el Gerard Claret, i amb el director del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, el Xavier Domingo.

La cartellera del cinema

La cartellera del cinema

La Viviana Besolí ens ha fet avui una secció de cinema prou amplia, amb propostes de Cinemes Illa, de l'Aliança andorrano-Francesa, de l'Ambaixada d'Espanya i del Cineclub de les Valls.

Una zona de gran prestigi

Una zona de gran prestigi

Un vi de la Borgonya, un Chablis Louis Latur 1r cru ha estat la tria del José Antonio Guillermo pel tercer capítol dels 'Maridatges inversos'

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter