MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 29º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: El cafè de l'Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

El cafè de l'Ara i aquí amb Meritxell Teruel i Pep Palau

El cafè de l'Ara i aquí amb Meritxell Teruel i Pep Palau

El Cafè d'avui, en el marc de les Jornades de vins de muntanya, amb la consellera de Turisme de Comú de Sant Julià de Lòria?, Meritxell Teruel, i el codirector de l'empresa tècnica organitzadora, Pep Palau, de Pep Palau, von Arend & Associats?

El cafè de l'Ara i aquí amb  Jordi Ribó

El cafè de l'Ara i aquí amb Jordi Ribó

Cafè amb Jordi Ribo, membre del Consell d'administració de FIABCI Internacional, nomenat vicepresident de l'entitat pel període 2019-2020, president electe el 2020-2021, i president, el 2020-2021.

El cafè de l'Ara i aquí amb Enric Castellet

El cafè de l'Ara i aquí amb Enric Castellet

Dotze anys com a director general d'aquesta casa, entre les èpoques de l'ORTA i de RTVA. Aquest dimecres ens hem prés el Cafè amb l'Enric Castellet, autor del llibre "Un recorregut de dotze anys per la història de la ràdio i la televisió públiques", que avui ha sortit al carrer.