MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Knowlidays

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

Turisme i aprenentatge

Turisme i aprenentatge

Hem tancat el programa amb el Pierre-Olivier Davasse, creador de Knowlidays. Una plataforma d’activitats turístiques, promovent Andorra com a destí d’experiències, amb l'especialitat d’oferir activitats basades en l’aprenentatge d’alguna temàtica.

Compartint cuina i taula, amb el Carles Flinch

Compartint cuina i taula, amb el Carles Flinch

El creador de Knowlidays, el Pierre Olivier Davasse, ha vingut avui acompanyat del xef Carles Flinch. Han explicat l'experiència de preparar un sopar amb un xef professional en el seu restaurant i disfrutar del mateix amb ell i els altres participants.

Sinèrgies i experiències creatives

Sinèrgies i experiències creatives

El PIerre-Olivier Davasse, el creador de Knowlidays, ha vingut avui acompanyat de la creadora Emma Regada, que s'encarerega dels tallers infantils, i la Patricia Sánchez de Farmàcia Galeno. Han explicat una iniciativa conjunta per crear experiències a les farmàcies del grup Galeno, principalment sota forma d'activitats lúdico-educatives per a nens.

Primers auxilis i RCP

Primers auxilis i RCP

Visita al programa del creador de Knowlidays, el Pierre-Olivier Davasse, que avui ha vingut acompanyat de l'Òscar Moreno, un infermer que ofereix tallers de primers auxilis i l'anomenada RCP, la Recuperació Cardio Pulmonar.

Knowlidays

Knowlidays

Coneixem una nova iniciativa que ens aporten els companys de Knowlidays. Establim connexió amb el fundador de l’entitat, Pierre Olivier, que ens presentarà a l’Emma Regada que ens donarà detalls sobre els tallers que desenvolupa per a nens i famílies. Uns tallers que segur que s’hauran de reiventar.

3.235.66.217