MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 29º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: La veu dels joves

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

La veu dels joves, amb Joao Lima

La veu dels joves, amb Joao Lima

Estrena de l'espai La veu dels joves. Avui, amb Joao Lima, president de la taula permanent del Fòrum nacional de la Joventut. Ha anunciat la pròxima assemblea general del Fòrum pel dia 24 d'octubre, on caldrà aprovar els estatuts i els comptes de 2015 i la previsió del 2016.

La veu dels joves, amb Joao Lima

La veu dels joves, amb Joao Lima

A La Veu dels joves, el president de la taula permanent del Fòrum nacional de la Joventut, Joao Lima, ha destacat la importància de participar a l'assemblea de l'organisme de dissabte vinent. S'aprovaran els estatuts, així com el pressupost de 2015 i 2016.

Roger Padreny, al One young world summit, a Bangkok

Roger Padreny, al One young world summit, a Bangkok

A l'espai La veu dels joves, avui ens visita un dels membres de la taula permanent del Fòrum nacional de la Joventut, Roger Padreny, que demà marxa cap a Tailàndia, com a representant dels joves d'Andorra a la cimera "One young world" que se celebrarà a Bangkok, per posar en comú estratègies al voltant del canvi climàtic i d'altres temes.

Els joves i les propostes electorals

Els joves i les propostes electorals

Nova cita avui amb l'espai La veu dels joves. Ens ha acompanyat el secretari de la Taula permanent del Fòrum nacional de la Joventut, Adrià Espineta, i amb ell hem fet contactes amb representants de formacions polítiques, per tal que ens expliquin els continguts que adrecen als joves al programa i a la campanya electorals. Hem pogut parlar amb Kevin Poulet (Ciutadans Compromesos), Jordi Ribes (Demòcrates per Andorra), Miquel Vila (Laurèdia en Comú), Judith Pallarés (Liberals d'Andorra), Toni Fernández (Partit Socialdemòcrata), i Carles Perea (Sentit Comú-Socialdemocràcia i Progrés).

La comissió de comunicació del Fòrum Nacional de la Joventut treballa en tres línies

La comissió de comunicació del Fòrum Nacional de la Joventut treballa en tres línies

A l'espai La veu dels joves, rebem la visita de Laura Solsona, membre de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, i Anthony Francome, responsable de la comissió de comunicació. Una comissió que treballa en tres línies per aconseguir el major coneixement per part de la població jove del país, que integren al voltant de 10 mil persones.

El Fòrum Nacional de la Joventut té el repte d'aconseguir més visibilitat

El Fòrum Nacional de la Joventut té el repte d'aconseguir més visibilitat

A l'espai La veu dels joves, amb Joao Lima, president de la Taula permanent del Fòrum nacional de la Joventut, i Anthony Francome, responsable de la comunicació del col·lectiu, parlem de la celebració, dissabte passat, de la tercera assemblea del FNJA. Und els aspectes que es van fixar com a objectiu, és el d'aconseguir una major visibililtat.

El 19 de novembre, assemblea general del FNJA

El 19 de novembre, assemblea general del FNJA

Julià Álvarez, membre de l'Associació de Joves i Anthony Francome, membre de la Comissió de Comunicació del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, han estat avui l programa per parlar dels aspectes més destacats de la pròxima assemblea del FNJA.

El més destacat de l'assemblea del FNJA

El més destacat de l'assemblea del FNJA

Joao de Melo, membre de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, i Nil Cartes, integrant de l'Assemblea de Joves, han comentat al programa els fets més significatius de la darrera assemblea del FNJA.

L'espai 'La veu dels joves', avui ha estat una doble veu

L'espai 'La veu dels joves', avui ha estat una doble veu

Jordi Ribes i Adrià Espineta, tresorer i secretari, respectivament, del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, han estat avui els protagonistes de l'espai 'La veu dels joves'. Ribes ens ha visitat als estudis, i Espineta, via telefònica, des de Malta.

El 18 de març, cinquena assemblea del FNJA

El 18 de març, cinquena assemblea del FNJA

A l'espai 'La veu dels joves', amb el Roger Padreny, el president de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, hem parlat de l'assemblea que convoquen pel 18 de març on un dels punts de l'ordre del dia és la renovació de càrrecs.

Nova empenta al Fòrum Nacional de la Joventut

Nova empenta al Fòrum Nacional de la Joventut

A la secció 'La veu dels joves' hem conversat amb Tomàs González, nou vicepresident de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, i amb Laura Servera, que va participar per primer cop a l'assemblea de l'entitat. 

Joves amb futur i el futur dels joves

Joves amb futur i el futur dels joves

A l'espai 'La veu dels joves", entrevistarem aquest dilluns al nou president de la taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, Adrià Espineta, i a l'Aina Solana i l'Oriol Servera. L'Aina va participar a una cimera de joves dels països de l'OSCE a Màlaga, mentre que l'Oriol viatja aviat a Bucarest (Romania) on prendrà part a la reunió anual del No Hate Speech Movement. En tornar, serà l'encarregat de la implantació del comitè andorrà del moviment.

Nova cita amb l'Assemblea de joves del FNJA

Nova cita amb l'Assemblea de joves del FNJA

Aquest dissabte hi ha programada la sisena Assemblea de Joves del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra. N'hem parlat per tancar el programa amb el president i vicepresident de la taula permanent de l'ens, Adrià Espineta i Tomas Gonzalez, respectivament, i amb l'artista Emma Regada. L'Emma proposarà la creació d'una comissió de cultura.

El FNJA renova dissabte la Taula Permanent

El FNJA renova dissabte la Taula Permanent

El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra celebra aquest dissabte la seva setena Assemblea de Joves al Centre Cultural la Llacuna. Durant la mateixa es faran eleccions a la Taula Permanent. Avui n'hem parlat als estudis amb l'Adrià Espineta, el Tomas Gonzalez i l'Àlex Flecha

Dissabte, 8ª Assemblea del FNJA a la Massana

Dissabte, 8ª Assemblea del FNJA a la Massana

Dissabte a la tarda se celebrarà al Mon Bohemi de la Massana la 8ª Assemblea general de joves del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra. Hem recordat els aspectes més destacats de l'ordre del dia, i algunes de les propostes que es defensaran a la trobada amb el president de la taula permanent del FNJA, l'Oriol Servera i l'Emma Regada, de la comissió de Cultura.