MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 29º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Sobrellengua

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

La nostra parla

La nostra parla

Amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, hem obert la quarta i darrera hora del programa amb un nou 'Sobrellengua'. Entre d'altres temes, el Termcat, que ha publicat la 'Terminologia dels sistemes de resolució alternativa de conflictes' (ADR).

El racó del català

El racó del català

Aspectes d'interès molt diversos, amb el nexe comú del català, amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística, al 'Sobrellengua'.

Amb el Marc Cortés, al Sobrellengua

Amb el Marc Cortés, al Sobrellengua

Amb l'ajut del Servei de Política Lingüística, una setmana més, hem comentat moltes notícies en les quals el català és el protagonista principal.

#EntrenatLaLlengua

#EntrenatLaLlengua

Al 'Sobrellengua' d'avui el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística ens ha parlat de la presentació de la campanya de dinamització del català en l’esport de base #EntrenaLaLlengua, que es farà al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, a les 18 h.

Nou ‘Diccionari de relacions internacionals’

Nou ‘Diccionari de relacions internacionals’

El Termcat, el centre de terminologia de la llengua catalana, ha publicat el ‘Diccionari de relacions internacionals’ amb el suport del Govern d'Andorra a partir del Servei de Política Lingüística (SPL). Ha estat un dels temes que ens ha portat el Marc Cortés, tècnic del SPL.

El vocabulari de les eleccions

El vocabulari de les eleccions

El Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ha obert el 'Sobrellengua' d'avui amb una repassada al vocabulari que utilitzem en època de campanya electoral o al voltant d'unes eleccions.

Presentació a Andorra del ‘Diccionari de relacions internacionals’

Presentació a Andorra del ‘Diccionari de relacions internacionals’

El Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ha compartit avui un nou espai 'Sobrellengua'. Entre d'altres temes, ha  anunciat que demà es presenta a Andorra el 'Diccionari de les relacions internacionals'. Un diccionari, elaborat pel TERMCAT que s’ha dut a terme amb el suport del Govern d’Andorra.

El racó del català

El racó del català

El Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ens ha portat un munt de temes al 'Sobrellengua' d'avui.

L'espai del català, el 'Sobrellengua'

L'espai del català, el 'Sobrellengua'

Li posem la dosi de notícies diverses, amb el tret comú de la nostra llengua. És el temps del Marc Cortés, del Servei De Política Lingüística, amb el 'Sobrellengua'.

El racó del català

El racó del català

Recuperem l'espai del català, el 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística.