MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Vatel

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

El protocol del protocol

El protocol del protocol

Hem tancat avui el programa amb l'espai mensual de Vatel Andorra. Ens ha acompanyat la Mercè Miguel, professora de l'assignatura 'Protocol i organització d'esdeveniments' a l'escola.

A la recerca de l'excel·lència

A la recerca de l'excel·lència

El Jordi París, vinculat des de fa molts anys al món del turisme, és professor de l'assignatura 'Allotjament' a l'escola d'alta direcció hotelera Vatel Andorra. Amb ell hem comentat aspectes que tracten d'aquest engranatge inters dels establiments que sempre va a la recerca de l'excel·lència.

Vatel: Màrqueting turísitc

Vatel: Màrqueting turísitc

Des de l’Escola Internacional d’Hoteleria i Turisme Vatel Andorra ens ha acompanyat la professora Patrícia García per orientar-nos sobre el màrqueting turístic.

Estudis d'excel·lència turistica

Estudis d'excel·lència turistica

Avui hem estrenat espai. Hem rebut a la directora de Vatel Andorra, la Roser Daban. Presentem l'espai que anirà comentant aaspectes divrsos del centre d'ensemnyament. Avui hem centrat l'atenció en el Bachelor en Direcció Hotelera Internacional.

3.235.66.217