MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Avui serà un bon dia

Avui serà un bon dia

Cada matí entre les 8 i les 12h t'expliquem el que passa a Andorra i al món amb l'objectiu d'enganxar-te a una idea de ràdio, fresca, divertida i sense complexos. Gabriel Fernàndez capitaneja un gran equip amb Anna Mata, Thierry Morat, Ricard Porcuna i Àlex Moldes. Si estaves esperant aquest programa fantàstic i si no l'estaves esperant millor perquè et sorprendrà.
Avui serà un bon dia
De dilluns a divendres de les 8 a les 12h
Direcció i presentació Gabriel Fernàndez. Redacció: Anna Mata. Producció: Àlex Moldes. Tècnics: Thierry Morat i Ricard Porcuna

ÚLTIM PROGRAMA

Avui serà un bon dia 24 de maig de 2024

L'editorial 24 maig 2024

L'editorial 24 maig 2024

La cap de l'APDA ha denunciat que ella guanya menys perquè és una dona. Es vulgui victimitzar o no, és així. Sé que una denúncia de greuge de gènere ja no és només salseo. Aquí mateix heu sentit dir que el tema entre Punjabi i el Consell General era més salseo que una altra cosa, però ara ja no és això.

VIDEO: L'editorial 24 maig 2024

VIDEO: L'editorial 24 maig 2024

Aquí mateix heu sentit dir que el tema entre Punjabi i el Consell General era més salseo que una altra cosa, però ara ja no és això. Ara ja és, la cap de l'APDA denunciant que ella guanya menys perquè és una dona. Es vulgui victimitzar o no, és així. Sé que una denúncia de greuge de gènere ja no és només salseo.

VIDEO: Entrevista a Marc Galabert, president de la CASS

VIDEO: Entrevista a Marc Galabert, president de la CASS

El president de la CASS, Marc Galabert, ens acompanya per comentar l'actualitat de la parapública que, darrerament, ha estat notícia per temàtiques molt diverses. Comentem en detall els pagaments de més en les pensions d'invalidesa, així com el funcionament i evolució del sistema en un futur pròxim.

Entrevista a Marc Galabert, president de la CASS

Entrevista a Marc Galabert, president de la CASS

Marc Galabert, president de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social, ens acompanya per comentar l'actualitat de la parapública. Amb ell comentem els pagaments que s'han fet de més en les pensions d'invalidesa, el funcionament i l'evolució del sistema en un futur.

Albert Barceló ens presenta el documental 'Sergi Mingote K2 Hivernal,'

Albert Barceló ens presenta el documental 'Sergi Mingote K2 Hivernal,'

Aquest vespre es projecta el documental 'Sergi Mingote K2 Hivernal', a càrrec del càmera Albert Barceló, íntim amic del malaurat alpinista català, que va perdre la vida al K2. L'autor ens explica en detall com va treballar en el projecte i quina és l'expectativa que té per aquesta presentació.

El Matòmetre d'Anna Mata

El Matòmetre d'Anna Mata

Escoltem 'Hey, soul sister' en record a la memòria de Charlie Colin. Comentem en detall una nova tendència que s'està fent viral als Estats Units, els rituals d'ira. A més, coneixem la proposta d'una diputada israeliana que ha demanat reconèixer el País Basc i Catalunya, entre altres, després que Espanya reconegui Palestina el 28 de maig.

Preparem l'agenda esportiva del cap de setmana

Preparem l'agenda esportiva del cap de setmana

El cap de setmana s'acosta amb un partit que marca l'agenda i l'anàlisi que farem. El FC Andorra visita l'Oviedo amb l'obligació total i absoluta de guanyar. Aprofitem per parlar sobre la final de la Copa Constitució, l'arribada d'una nova edició del TIM de bàsquet i molt més.

El temps amb Josep Tomàs

El temps amb Josep Tomàs

Josep Tomàs és una persona que transita pel món sent conscient que la seva influència pot arribar a redirigir destins i existències. També és veritat que, si té ganes t'acaba dient el temps que t'espera per les pròximes hores. Ha estat el cas.

A cama canviada amb Jordi Cama

A cama canviada amb Jordi Cama

Jordi Cama té un espai que no és normal. Ni de lluny. Igual que les notícies que comenta, és excepcional. I per això funciona així de bé. Ens acompanya, per acabar la setmana com és habitual i acabem, com sempre amb Lambroginiman.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter