MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 24 de juny de 2021

Com gestionar les xarxes a l'estiu, amb Cris Rodrigues

Com gestionar les xarxes a l'estiu, amb Cris Rodrigues

L'experta en xarxes socials, Cris Rodrigues, ens dóna alguns consells per dinamitzar les nostres xarxes a l'estiu. Aquesta època de l'any sol anar acompanyada de períodes llargs de vacances i desconnexió per a molts, tot i que també podem trobar elements per mantenir-nos actius.

Les explosions al cinema, amb Jonathan González

Les explosions al cinema, amb Jonathan González

El president de Frikis Andorra, Jonathan González, ens parla de les explosions al món del cinema. Ciència-ficció, terror i molta acció, aquests són els principals gèneres on es poden veure explosions, però també hi ha alguna sorpresa.

Lectures estiuenques, amb Àlex Puig i Ricard de la Casa

Lectures estiuenques, amb Àlex Puig i Ricard de la Casa

En aquesta darrera secció de la temporada, els experts en el món literari, Àlex Puig i Ricard de la Casa, ens porten algunes recomanacions de lectura per a l'estiu. Gèneres diversos i propostes per a tots els gustos i edats. A més, també parlem del Festival 42 de Barcelona.

Errors a cançons, amb Shaki Feijóo

Errors a cançons, amb Shaki Feijóo

La darrera intervenció de la temporada d'en Shaki Feijóo serveix per descobrir els principals secrets d'algunes cançons, sobretot en clau d'error. Una vegada més, l'humor d'en Shaki serveix per plantejar-nos els problemes de forma i contingut d'algunes de les cançons més mítiques del país i l'estranger.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter

44.192.253.106