MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 31º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 25 de juny de 2019

Albert Villaró i la història

Albert Villaró i la història

Albert Villaró, director del CEHIP (Centre d'Estudis Històrics i Polítics) , ens porta una nova entrega de la història del país!! No us ho perdeu la intervenció de l'Albert si us agrada la història o teniu una mínima inquietud per conèixer fets històrics curiosos i que han marcat l'esdevenir del país.

Rescat de cavalls maltractats

Rescat de cavalls maltractats

Carles Savalls, un dels nostres "becaris infiltrats", ens parla del rescat de cavalls maltractats!! Centrem la mirada en el tractament psicològic, la rehabilitació, treure'ls la por i gestionar a posteriori la seva adopció responsable.

La calor i la consulta jove

La calor i la consulta jove

La temperatura comença a enfilar-se i la previsió és que ho faci més els propers dies, per aquesta raó en volem parlar per tal de prevenir i donar consells de mans professionals. Ens marquen pautes Cristel Rabasa i Maria Crespo, Infermeres d'Atenció Primària i del Programa Consulta Jove. Evidentment amb ambdues parlem de la Consulta Jove, que és el tema que ens ocupa avui, però que encetem parlant de l'onada de calor que s'aproxima.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter