MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 18º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

Becacooperand, Bolivia i Andorra

Becacooperand, Bolivia i Andorra

Sergio Würth de Cooperand ens explica tot el que s'ha dut a terme a Bolivia gràcies a l'ajuda que es rep des d'Andorra, així com també ens apropa el funcionament dels curs del voluntariat.

Cooperand i l'inici de tot plegat

Cooperand i l'inici de tot plegat

Javier Riestra, vicepresident de Cooperand i voluntari permanent des de 2008 és el convidat «estrella» d'aquesta nova aparició dels amics de Cooperand al Becaris. Ens interessem pel temps que du a Bolívia, la tasca que hi desenvolupa, les motivacions i el futur.

Curs de cooperació internacional

Curs de cooperació internacional

El Curs de Cooperació Internacional a la UdA que coordina Carla Riestra, torna de nou aquesta tardor amb la 5è edició. Ara amb el recolzament de Govern. Animeu-vos a participar en diferents esdeveniments i a llençar-vos en l'àmbit del voluntariat. Ens ho expliquen tot plegat Carla Riestra i Sergio Würth.

Cooperand i els voluntaris

Cooperand i els voluntaris

Carla Riestra i Sergio Würth ens expliquen les darreres formacions que estan duent a terme amb els voluntaris que d'aquí a ben poc marxaran cap a Bolívia. Les destinacions dels voluntaris, la feina i els tallers que preparen per a les diferents llars també seran sobre la taula.

Cooperand a punt de marxa

Cooperand a punt de marxa

S'acosta la data de sortida cap a Bolivia i tant la Carla Riestra com el Sergio Würth ens apropen les diferents tasques que duen a terme, els projectes aprovats i els que estan en curs. A més ens expliquen que estan recollint cartes i regals de moltes famílies andorranes per a les seves filloles i moltes cosetes per a les que no tenen a ningú, una iniciativa preciosa, un gest tant generós com altruista!  

 

Actualitat de Cooperand

Actualitat de Cooperand

Des de Cooperand, els nostres col·laboradors Carla Riestra i Sergio Würth, ens expliquen les accions i activitats que s'han dut a terme al llarg de l'estiu a Bolivia.

Cooperand amb els SMS

Cooperand amb els SMS

Carla Riestra, Presidenta executiva de Cooperand amb Llatinoamèrica i Sergio Würth, Secretario de Cooperand amb Llatinoamèrica, ens visiten per explicar-nos que han rebut d'Andorra Telecom l´adjudicació d´un número de telèfon per recaptar fons mitjançant SMS. Aprofitem per preguntar a la Carla i al Sergio pel destí d'aquesta recaptació.

Cooperand per Nadal

Cooperand per Nadal

Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand ens recorden la data límit per fer-se voluntari, el número de SMS que Andorra Telecom ha posat a la seva disposició per tal de recaptar diners i la pròxima marxa d'en Sergio el 9 de gener cap a Bolivia són algunes de les qüestions que tractem.

Cooperand amb Carla Riestra i Sergio Würth

Cooperand amb Carla Riestra i Sergio Würth

Visita de Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand carregats d’actualitat! El Sergio acaba de tornar de Bolívia i la Carla ens parla dels curs de cooperació que organitza l’UDA. No us ho podeu perdre!

Cooperand amb Bolivia

Cooperand amb Bolivia

Nova visita de Carla Riestra i Sergio Würth per tal de que ens recordin tot allò que duen a terme al país sudamericà, la situació dels infants, els voluntaris i les accions més immediates, amb els nostres col·laboradors solidaris amb Bolivia.

Cooperand a Madrid

Cooperand a Madrid

Carla Riestra i Sergio Würth ens visiten per explicar-nos la sèrie de conferències de les quals han pogut gaudir a Madrid. Protagonisme per l'Escola Iberoamericana del Lideratge!!

Voluntaris i destinacions amb Cooperand

Voluntaris i destinacions amb Cooperand

L'espai que dediquem a Cooperand ens parla del voluntariat, la seva formació i les destinacions a Bolívia dels voluntaris. Laura Boscà i Javier Morales són dos dels voluntaris que ens expliquen la formació que han rebut i el destí que els ha tocat.

Cooperand i les voluntàries

Cooperand i les voluntàries

Rebem a l'estudi tres voluntàries de Cooperand, dues de noves, Vanessa Canelas (que estarà a Casa Main) i Leire Fraissinet (que ofereix el seu voluntariat al PLAN 3000),
i una veterana que va estar al PLAN3000 a l’octubre passat i ve a donar testimoni i explicar la seva experiència, Núria Samaniego. Aprofitem per fer difusió de la 6a edició del CURS EN COOPERACIÓ INTERNACIONAL I VOLUNTARIAT que coordina COOPERAND i està subvencionat pel GOVERN i organitza UdA Solidària. Per acabar, protagonisme per la cursa que amb el suport d'ANDORRA ULTRATRAIL , COOPERAND està muntant a Bolívia amb més de 500 nens de les llars.
 

Cooperand, balanç del voluntariat

Cooperand, balanç del voluntariat

Carla Riestra i Sergio Würth, presidenta i secretari de l'organització Cooperand, ens apropen les experiències viscudes pels voluntaris aquest passat estiu a Bolívia, com també accions i activitats que s'hi han dut a terme. Aprofitem per avançar el nou curs de voluntariat per anar el proper 2019 al país sud-americà.

Cooperand i els voluntaris

Cooperand i els voluntaris

Carla Riestra i Sergio Würth ens visiten com és costum per apropar-nos tot el que duen a terme a Bolivia. Aquest cop però, venen de la mà de dos voluntaris que aquest estiu han estat a Casa Main i al Plan 3000, protagonisme doncs per a Laura Bosca i Javier Morales.

Projecte PROCONCA de Cooperand

Projecte PROCONCA de Cooperand

Carla Riestra de COoperand ens explica el projecte PROCONCA, ens recorda la darrera convocatòria per du a terme el voluntariat sobre el terreny a Bolivia, i precisament anem fins al país sudamericà per parlar amb en Sergio Würth i aprofitar perquè ens faci una pinzellada de la setmana que porta en el seu retorn a Bolivia.

Cooperand amb notícies noves

Cooperand amb notícies noves

Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand ens fan partíceps de les darreres notícies que s'han produït a Bolivia. L'arribada d'en Sergio de Bolivia és el fil conductor de totes les activitats i esdeveniments que ha dut a terme al país. Sergio Würth, representant de Cooperand AMB Llatinoamèrica arriba a la Universitat Salesiana de Bolívia per concretar accions arran de la signatura de conveni marc de cooperació interinstitucional, que es va signar al mes d'agost d'aquest any. S'espera que el Conveni sigui una eina per ajudar a optimitzar la reinserció social de "els nens del carrer", anomenats així perquè van ser abandonats pels seus pares, que són acollits pel Projecte Don Bosco.

Cooperand al Becaris

Cooperand al Becaris

És el moment de la visita mensual dels nostres amics de Cooperand. Continua la seva tasca a ritme frenètic a Bolívia i també tenen d’altres novetats i notícies a explicar, així que preparats, que avui ens porten temes, com és habitual interessants!

Voluntariat amb Cooperand

Voluntariat amb Cooperand

Des de Cooperand, Carla Riestra, ens porta als estudis de Ràdio Nacional dues noies que ens poden explicar, una, la Leire Fraissenet, la seva experiència sobre el terreny al Plan 3000 aquest estiu i l'altra, Emma Suárez, l'experiència de la formació del voluntariat que està rebent.