MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 28º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

Pili Borra i dos reptes més

Pili Borra i dos reptes més

Pili Borra, naturòpata de capçalera del "Becaris", ens porta i ens deixa sobre la taula dos reptes més per tenir i aconseguir una alimentació variada i saludable!!

Jean Louis Le Guil

Jean Louis Le Guil

Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Recordeu que per a gustos, colors!!

Gastropirineus

Gastropirineus

Més de dos centenars de persones van participar en la tercera edició de la Gastropirineus. Un dels actes destacats del programa és l'anomenat Sopar amb Estrelles. Va tenir lloc al restaurant l'Estany Clar, amb una estrella Michelin. Els assistents podran tastar les propostes culinàries de xefs amb estrelles: Joel Castanyé, de La Boscana; Sergi Fernández i Jaume Sebastian, de l'Estany Clar; Jordi Juncà, de Ca l'Enric, Francesc Rovira, de la Fonda Xesc i els cuiners d'Andorra, Carles Finch, de Can Manel, Sergi Vallès, d'Hotansa i Roger Biosca, de l'Hotel Isard. En Carles ens ho explica tot!!

Carles Flinch i la cuina de tardor

Carles Flinch i la cuina de tardor

El xef del Restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa la cuina de tardor quan estem a les portes d'aquesta estació!! Entre d'altres, els bolets prendran protagonisme.

Vins, caves i més

Vins, caves i més

Jean Louis Le Guil, sommelier del "Becaris", ens visita per fer-nos descobrir les varietats i les novetats al voltant del món dels vins, caves i d'altres.

Panellets, cargols i Carles Flinch

Panellets, cargols i Carles Flinch

És temps de panellets, castanyes i moniatos i en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel, ens en parla i ens fa salivera amb les seves receptes!! Aprofitem la seva presència per recordar la cargolada de dissabte passat on es va poder degustar aquest mol·lusc.

Jean Louis Le Guil i els vins

Jean Louis Le Guil i els vins

Jean-Louis Le Guil, enòleg i copropietari de l’empresa Clàssic vins ens presenta les noves tendències, varietats i novetats en el món de l'enologia. Vins, caves i d'altres són els protagonistes de la intervenció d'en Jean Louis Le Guil.

Estrelles Michelin i Andorra a Taula

Estrelles Michelin i Andorra a Taula

El "nostre" xef Carles Flinch, del restaurant Can Manel, ens fa un balanç de l'Andorra a Taula (el qual posa el punt final aquest diumenge dia 2), i ens dona la seva visió dels restaurants amb estrella Michelin i el que representa per aquests i pels seus xefs.

Com sobreviure al Nadal de manera natural

Com sobreviure al Nadal de manera natural

Pili Borra, naturòpata del programa, ens ofereix consells per sobreviure al Nadal de manera natural. Aquests dies els àpats són copiosos i nosaltres volem oferir una variant que no ens sobrecarregarà l'estomac. Estigueu atents perquè us ajudarà i a més oferim l'oportunitat de fer classes privades amb la Pili aquest Nadal.

Carles Flinch i el Bocuse d'Or

Carles Flinch i el Bocuse d'Or

La gent acostuma a engreixar-se durant les dates nadalenques però nosaltres els Becaris, ens hem aprimat de la pena de no poder veure durant tants dies al nostre xef favorit Carles Flinch. Però ja s’acabat l’espera! Torna el mestre dels fogons de la cuina del restaurant Can Manel, i ens deixa la bona notícia de que torna al Bocuse d'Or!!

Vins i més amb Jean Louis Le Guil

Vins i més amb Jean Louis Le Guil

Jean Louis Le Guil ens acosta les darreres novetats al voltant del món del vi. Aquests dies conviden a seure i beure un bon vi refugiat sota una manta. I si el vi el compartim amb la millor companyia, ja és perfecte! Nosaltres la tenim, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil.

Carles Flinch al Bocuse d'Or

Carles Flinch al Bocuse d'Or

El Bocuse d'Or (Concours mondial de la cuisine) és un campionat biennal de cuiners, el nom del concurs és pel xef Paul Bocuse. Té lloc durant dos dies a finals de gener a Lió, França a l'Hotel Internacional SIRHA, i és una de les competicions de cuina més prestigioses del món. Aquest concurs és esmentat freqüentment com l'equivalent culinari dels Jocs Olímpics, cal dir que l'Exhibició Internacional d'Art Culinari que se celebra a Alemanya està titulada de manera més oficial com les Olimpíades Culinàries, i els esdeveniments estan separats per un període de quatre anys, igual que els Jocs Olímpics. Tot i així el prestigi del Bocuse d'Or és clar i internacional i en Carles Flinch hi ha estat!!

Jean Louis Le Guil i els vins

Jean Louis Le Guil i els vins

Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Avui en cos i ànima... Jean Louis Le Guil ens explica tots els ets i uts dels vins i els caves!!

Els fogons de Carles Flinch

Els fogons de Carles Flinch

El xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens visita un cop més per apropar-nos la cuina del país i els productes de quilòmetre zero.

Pili Borra arriba amb aliments fermentats i germinats

Pili Borra arriba amb aliments fermentats i germinats

Els aliments fermentats i germinats són nutritius i amb moltes posibilitats a la cuina. Cal recordar que la fermentació pot millorar les qualitats nutritives d'alguns aliments, tot plegat i els beneficis per a la nostra salut amb Pili Borra!

Jean Louis Le Guil, vins i molt més

Jean Louis Le Guil, vins i molt més

Com és habitual, el nostre sommelier Jean Louis Le Guil, ens dóna a conèixer nous vins. Tant si són blancs, com negres, com rosats els posa sobre la taula per analitzar de quina classe de raïm estan fets i ens en fa una explicació. Recordeu, els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure senacions especials, et transporten i que tenen ànima. Amb la millor companyia, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil, parlem de vins, caves i tot allò que s'ha de saber per anar a fer una copa.

Gastropirineus

Gastropirineus

Jornades professionals per posar en valor la cuina del Pirineu. El nostre representant ens visita!!, Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel. En Carles ve acompanyat de Roger Biosca, xef del Hotel l'Isard.

Pili Borra i nous cursos

Pili Borra i nous cursos

Pili Borra ens visita un cop més per presentar-nos nous cursos i un showcooking amb degustació a la Borda del Pi aquest dijous 16 a les 19:30h., les places són limitades. Ens en dona tots els detalls al "Becaris".

Carles Flinch i el "fargomenú"

Carles Flinch i el "fargomenú"

El xef del restaurant Can Manel Carles Flinch destinarà dos euros de cada ‘fargomenú’ a la campanya de restauració de l’històric autobús. No està  pensat com a menú turístic, però sí que ens converteix directament en finançadors de la causa. Els plats que ens ofereix en Carles en aquest "fargomenú", serà molt difícil de tornar a tastar.

Fem una copa amb Jean-Louis Le Guil

Fem una copa amb Jean-Louis Le Guil

Jean-Louis Le Guil, enòleg i copropietari de l’empresa de distribució "Clàssic Vins", ens visita per tal d'oferir-nos consells al voltant del món del vi. Els cava, el champagne i d'altres begudes també tenen cabuda en aquest espai.